ŞİMŞEK TURU İSTİYOR

Yukatel Adana Demirspor, bugün saat 21.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacağı CFR Cluj maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Son antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi.

Bugünkü maça taraftarların büyük ilgi göstereceği ve her zamanki gibi güzel kareografiler hazırlayarak futbolcuları motive etmesi bekleniyor. Mavi-Lacivertliler’in maça ilk maçtaki kadroyla çıkması bekleniyor. Belki aksayan yerlerin yerine başka futbolcular oynayabilir. Teknik Direktör Patrick Kluivert maçla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün benim ve futbolcularımın tek isteği turu geçmek. Taraftarlarımıza büyük ihtiyacımız var. Yukatel Adana Demirspor’un geçen sezon kendi evinde oynadığı müsabakaları izlediğimde taraftarların takım üzerinde çok etkili olduğu ve onları oynamaya ittiğini gözlemledim. Bugün de taraftarlarımızın aynı desteklerini bekliyorum. Onların desteğiyle bugün alnımızın akıyla sahadan galibiyetle çıkıp turu geçen taraf olacağız” diye konuştu.

Öte yandan Adana Demirspor’un ismi ‘Yukatel Adana Demirspor’ oldu. 1940 yılında kurulan Adana Demirspor’un Türkiye Futbol Federasyonu sitesindeki isminin ‘Yukatel Adana Demirspor’ olarak güncellendiği görüldü. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Adana Demirsporumuz ile Yukatel arasında yapılan anlaşma ile, kulüp ismimiz 2023 – 2024 sezonu boyunca yurtiçi ve yurtdışı tüm müsabakalarda Yukatel Adana Demirspor A.Ş olarak anılacaktır.

Kulübümüz ile Yukatel arasında sağlanan anlaşmaya ilişkin olarak Adana Demirspor Başkanımız Murat Sancak, Türk Futbolu’na sürekli katkı sağlayan Yukatel gibi bir markanın Adana Demirsporumuzun yanında yer alması kulübümüz adına büyük önem taşımaktadır. Bu süreçte Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Karataş beyefendinin ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.
Türk Futbolu’nun ekonomik yapısı içerisinde bu tür sponsorluklara çok büyük ihtiyaç duyulduğunu da belirten Sancak sözlerini şöyle sürdürdü: “Gelişmiş ülkelere de baktığımızda spor sponsorluğuna yapılan harcamaların her geçen gün arttığını görüyoruz. Bu tür birlikteliklerin bizim ülkemizde de artarak devam etmesi Türk Futbolu’na katkı ve kalite sağlayacaktır. Biz bu anlamda bu sezon Yukatel gibi bir firmanın desteği ve diğer sponsor firmalarımızla şanslı kulüpler arasında yer aldık. Avrupa mücadelemizin sürdüğü bu günlerde Yukatel’in kulübümüzün yanında yer almasından ve katkılarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi sunar, bu birlikteliğin her iki kurum için de hayırlı olmasını dilerim.” (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor