KAPLAN, BOLU’YA BİLENİYOR

Adanaspor, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçı hazırlıklarına önceki akşam Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanda start verdi.

Turuncu-Beyazlı futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi. Lige çok iyi başlangıç yapmak istediklerini belirten futbolcular, “Liglerin başlamasına çok kısa bir zaman kaldı. İlk maçımızı deplasmanda Boluspor ile oynayacağız. Takım olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tek eksiğimiz hiçbir hazırlık maçı yapmadan bu maça hazırlanıyoruz. Bizler de performanslarımızı merakla bekliyoruz. Antrenmanlarda çok iyi olmamıza rağmen maç eksiği bizi nasıl etkileyecek. Onu maçta göreceğiz. Ama biz yine de elimizden gelenin en iyisini yaparak Boluspor’u yenmeye çalışacağız” dediler.

Teknik Direktör Özhan Pulat ise, “Takımla birlikte neredeyse 10 gündür beraberiz. Takımdaki arkadaşlık çok iyi durumda. Çalışmalar da olumlu geçiyor. Elimdeki kadroyla Boluspor maçına çıkacağız. Ligin ilk maçları her zaman için zor geçer. Hem bizim için hem de rakibimiz için. Biz Bolu’ya puan veya puanlar için gideceğiz. Lige iyi bir başlangıç yaparak hem taraftarlarımızı önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçı için tribüne getirir, hem de bizim kendimize olan güvenimizi artırır” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor