ŞİMŞEK PLAY-OFF’U DÜŞÜNÜYOR

Adana Demirspor, Avrupa Konferans Ligi eleme maçında Perşembe günü oynayacağı Osijek maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Mavi-Lacivertlilerde tek düşünce Osijek’i eleyip Play-Off’lara kalmak. Yukatel Adana Demirspor-Osijek maçını Gürcü hakem Goga Kikacheishvili yönetecek. Öte yandan Osijek maçının biletleri de satışa çıktı.

Teknik Direktör Patrick Kluivert antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Adana’da olmaktan çok mutluyum. Sıcak küçük bir problem, antrenmanlarımızı akşam yapıyoruz. Şimdiye kadar antrenmanların yoğunluğundan mutluyum. Oyuncular iyi karşılık veriyorum. Şu anda takımdaki gidişattan mutluyum. Takımımız geçen sezon çok iyi bir iş yaptı. Süper Lig’de dördüncülük. Yeni için de büyük sözler var. Takımdaki kaliteyi görmek bana birçok pozitif şey yaptırabileceğimizi düşündürüyoruz. Direkt olarak birinci olacağımızı söylemiyorum. Ama yine ilk dördün içerisinde olmak istiyoruz. Herhangi bir bireysel oyuncu takımdan önemli değildir. Başkanın felsefesini kabul ediyorum, iyi bir takımla kazanırsınız, sadece bireysel oyuncularla değil. Tamamen başkanla aynı düşünüyorum.

Amacımız bu sezon da en kötü ligi aynı pozisyonda bitirmek. Süper Lig gelişiyor. Başka ülkelerden çok iyi oyuncular geldi. Ama ben sadece kendi takımıma bakıyorum. Tabii ki diğer takımlara da saygı duyuyorum. Ama benim ana kaygım takımımla ilk dört için almamız gereken her puanı almak. Kesinlikle pozitif bir insanım. Hayatta zaten çok fazal negatif şey var. Dünyada nasıl bir pozisyonda olursanız olun, birbirimize karşı pozitif davranmalıyız. Kişisel olarak en iyimizi yapmalıyız. Bu benim bir parçam, aynı zamanda ekibimde oyunculara karşı çok pozitif. Negatiflik benim için başarı değil. Tabii ki oyuncular için de değil. Söylediğim gibi karşınızdaki insanın pozitif olmasını istiyorsanız siz öyle olmalısınız” diye konuştu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor