ŞİMŞEK AVANTAJ PEŞİNDE

Yukatel Adana Demirspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Osijek maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde devam etti. Mavi-Lacivertliler, kazanarak hem taraftarını mutlu etmek hem de rövanş maçına avantajlı gitmek istiyor. Yukatel Adana Demirspor-Osijek Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı Perşembe günü saat 21.00’de TV8,5’ta canlı yayınlanacak.

Antrenmanlarda futbolcuların çok istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Yusuf Erdoğan’a, arkadaşları tarafından Brezilya usulü doğum günü partisi düzenlendi. Teknik Direktör Patrick Kluivert, “Önümüzde sadece bir günümüz kaldı. Rakibimiz çok dirençli bir takım. Teknik direktörleri Türkiye’yi tanıyan biri. Bu onlar için büyük avantaj olacak. Biz de çok iyi bir takımız. Bunu ilk maçımızda gösterdik. Şimdi gruplara kalabilmek için önümüzde iki maç var. Bunun ilki yarın kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Osijek. Tüm konsantrasyonumuzu bu maça verdik. Tek düşüncemiz buradan avantajlı bir skor elde etmek. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız rövanş için buna ihtiyacımız var. İşi burada bitirmek istiyoruz. Bunu da taraftarlarımızla birlikte yapabileceğimize inanıyoürum.

Tamamen oyuna konsantre olmanız gerekiyor. Oyundan zevk alın, çünkü eğer oyundan zevk alırsanız ve tüm çabanızı ortaya koyarsanız, bu oyunu kazanırsınız. Tüm oyunlar için geçerli bu tabi. Ben en üst seviyede oynadım. İşlerin nasıl ilerlediğini biraz biliyorum. Şimdi hoca olarak bunları oyunculara iletme zamanı. Aynı zamanda takımımızdaki oyuncular da tecrübeli. Bu tür oyunlara nasıl bir yaklaşım gerektiğini biliyorlar. Bence karşınızdaki hocanın sizin durumunuzad daha önce olduğunu bilmek güzel bir şey. Oyuncuların akıllarından neler geçtiğini biliyorum. Benim için sahip olmamız gereken duyguyu geçirmek zor değil. Her oyun için saedce bu oyun için değil, hem Konferans Ligi için hem de Süper Lig için.” (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor