Ozan Gülaçtı, meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi

(HABER MERKEZİ)-Mehmet Ay’ın istifasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarfından il başkanlığına atanan Ozan Gülaçtı meclis üyeleri ve Seyhan ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi öncesinde il binasında tüm meclis üyeleriyle bir araya görüş alışverişinde bulundu. Gülaçtı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediye meclis üyelerimizle bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Onlarla istişarede bulunup Adana için neler  yapabilirizi konuşup hayata geçirmeye çalışacağız.

Adana Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilimiz Sayın Vedat Gündoğan, Grup Sözcümüz Sayın Abdullah Avcı, Grup Sekreterimiz ise Sayın Yusuf Arısoy olmuştur. Kıymetli arkadaşlarımıza bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Ozan Gülaçtı daha sonra Seyhan ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarını il başkanlığında ağırladı. Gülaçtı burada da yaptığı konuşmada, “Hemşehrilerimizin sorunlarını doğrudan, bire bir olarak bilen muhtarlarımızın görüşleri bizler için çok önemli. Onlarla devamlı bir araya gelip mahallenin ve vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor