ŞİMŞEK LİGE DÖNDÜ

Yukatel Adana Demirspor, farklı NK Osijek galibiyetinin ardından yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçına odaklandı. Yukatel Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçını Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Esat Sancaktar yaparken, Direnç Tonusluoğlu da dördüncü hakem olarak görev yapacak. Mavi-Lacivertliler, Avrupa Konferans Ligi’nde 2.ön eleme turu ilk maçında Cluj ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp, kendi sahasında 2-1 yenerek tur atladı. Yukatel Adana Demirspor, 3.eleme turu ilk maçında Hırvatistan’ın Osijek takımını müthiş oyunla 5-1’lik skorla mağlup etti ve turu geçen için büyük avantaj yakaladı.

Teknik Direktör Patrick Kluivert, NK Osijek galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum bu akşam. Takımımızın verdiği mücadele her şeyi uygulamamızın göstergesiydi. Ancak oyuncularım bugün mutlu olabilir. Fakat biz turu daha geçmedik. Bir şeyler başarabilmek için daha çok çalışmamız lazım. Pazar günü de kendi evimizde Çaykur Rizespor ile karşılaşacağımız. Bugün yapacağımız son antrenmanı yaptıktan sonra kampa gireceğiz ve maç saatini bekleyeceğiz. İnşallah Çaykur Rizespor karşısında da NK Osijek maçındaki gibi oynar ve lige galibiyetle başlarız” dedi.

HENRY ONYEKURU, ALFAYHA İLE ANLAŞTI

Yukatel Adana Demirspor, Henry Onyekuru’nun takımdan ayrıldığını açıkladı. Onyekuru, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Fahya’ya transer oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Henry Onyekuru, Suudi Arabistan Pro Ligi’inden Alfayha-FC takımına transfer olmuştur. Kendisine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi. Mavi-Lacivertliler, Henry Onyekuru transferinden elde edeceği gelir 5 milyon Euro. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor