ŞİMŞEK SERİ PEŞİNDE

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 2.haftasında bugün saat 21.00’de MKE Ankaragücü ile İstanbul’da karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Eryaman Stadı’nda yapılan denetim sonucunda, saha zemininin belirlenmesi nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı’na alındı. Maçı Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Murat Şener, Gökhan Barcın yapacak. Murat Erdoğan da maçın dördüncü hakemi oldu.

İstanbul’da son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Yukatel Adana Demirsporlu futbolcular, “Şu anda Avrupa’yı unuttuk, lige döndük. Önümüzde çok zorlu bir Ankaragücü maçı var. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Önümüzdeki sezon da Avrupa gitmek istiyorsak, içerde ve dışardaki maçları kazanmak zorundayız. Bu maç ta onlardan biri” dediler.

Mavi-Lacivertliler, sezona UEFA Avrupa Konferans ligi maçlarıyla başladı. Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen Yukatel Adana Demirspor, Konferans Ligi 3.eleme turunda da Hırvatistan ekibi Osijek’i eleyerek play-off turuna kalmayı başarmıştı.  Bugün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Ankaragücü-Yukatel Adana Demirspor karşılaşması için deplasman yasağı getirildi. İstanbul İl Güvenlik Kurulu’nun kararına göre; Ankaragücü-Yukatel Adana Demirspor maçına Mavi-Lacivertil taraftarlar alınmayacak. Karara tepki gösteren taraftarlar, sosyal medyadan tepki gösteriyor. Öte yandan Perşembe günü Belçika’da Cegeka Arena’da saat 21.00’de oynanacak. Genk-Yukatel Adana Demirspor maçının hakemleri de belli oldu. Buna göre karışlaşmayı Portekizli hakem Antonio Nobre yönetecek. Yardımcıları ise Pedro Ribeiro ve Paulo Bras olacak. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor