KAPLAN TOPBAŞI YAPTI

Adanaspor, hafta sonu Ankara’da karşılaşacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde yaptığı antrenmanla start verdi. Antrenmanda yeni transferler Jordan Lukaku, Samuel Yepie Yepie, Abdoulaye Dabo ve Check Oumar Diakite de yer aldı.

Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Özhan Pulat, antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaptı. Pulat, “Arkadaşlar Şanlıurfaspor maçını unutmazını istiyorum. Çok iyi mücadele verdiniz, ama olmadı. Şimdi önümüzde Keçiörengücü maçı var. Bu maça odaklanmalıyız. Yeni gelen arkadaşlarla daha da güçlendik. Eksik bölgelerimizi tamamladık. Antrenmanlarda onların da performansını artırmak için arkadaşlarımızla birlikte program hazırladık. O programa göre hazırlanacak. Maç gününe kadar hazır olacaklarına inanıyorum. Hazır olduklarına inandığım an onları sahaya sürmekten asla çekinmem” dedi.

Futbolcular ise, “Ligin ilk maçında Boluspor’u güzel oyunla yendik ve lige galibiyetle başladık. Kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaştığımız Şanlıurfaspor maçından da galip ayrılmak istiyorduk. İlk yarıyı 1-0 önde kapamamıza rağmen, ikinci yarıda skoru korumaya çalıştık. Bunda da başarılı olamadık. Bu maçtan çok ders çıkaracağımız taraflarımız var. Bu eksikliklerimizi giderdiğimiz zaman her takımını yenecek kapasiteye sahibiz. Önceki gün takıma katılan yeni arkadaşlarımızla da gelir gelmez iyi bir uyum sağladık. İnşallah bu uyumu maçta da yansıtırsak Ankara’dan puan veya puanlarla dönmemek için hiçbir sebep yok” dediler. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor