ŞİMŞEK BİR PUANA RAZI OLDU: 1-1

STAD: Atatürk Olimpiyat Stadı

HAKEMLER: Cihan Aydın (**), Murat Şener (**), Gökhan Barcın (**)

MKE ANKARAGÜCÜ: Rafal Gikiewicz (**), Stelios Kitsiou (**), Uros Radakovic (**), Hayrullah Bilazer (**), Nihad Mujakic (**), Mert Çetin (**) (Dk.69 Matej Hanousek **), Tolga Ciğerci (**), Efkan Bekiroğlu (**) (Dk.89 Ali Kaan Güneren *), Andrej Djokanovic (**) (Dk.83 Cem Türkmen *), Ali Sowe (**) (Dk.83 Riad Bajic *), Renaldo Cephas (**) (Dk.69 Anastasios Chatzigiovannis **)

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR: Ertaç Özbir (**), Jonas Svensson (**), Kevin Rodrigues (**), Semih Güler, Andreaw Gravillon (**), Yusuf Erdoğan (**7, Benjamin Stambouli (**), Emre Akbaba (**), Dorukhan Toköz (**) (Dk.64 Tayfun Aydoğan **), Babajide Akintola (**), M’baye Niang (**) (Dk.64 Nani **)

GOLLER: Dk.26 M’baye Niang (P) Adana Demirspor, Dk.42 Efkan Bekiroğlu (MKE Ankaragücü)

SARI KARTLAR: Tolga Cigerci (MKE Ankaragücü), Kevin Rodrigues (Yukatel Adana Demirspor)

Geçen hafta Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi 3.eleme turunda Osijek’e 3-2 yenilmesine rağmen ilk maçta elde ettiği 5-1’lik skorla tur atlayan Yukatel Adana Demirspor, dün Trend Yol Süper Lig’in ikinci maçında deplasmanda 1-0 öne geçtiği karşılaşmada, ilk yarının bitmesine 3 dakika yediği golle bir puana razı oldu. Maçın gollerini Yukatel Adana Demirspor adına 26.dakikada M’baye Niang penaltıdan kaydederken, MKE Ankaragücü’nün golü ise 42.dakikada Efkan Bekiroğlu’ndan geldi.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

5.dakikada Ankaragücü atağında ceza sahası içinde topla buluşan Renaldo Cephas, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, ancak top dışarı çıkıyor.

7.dakikada ev sahibi ekip Ali Sowe ile geliştirdiği atakta bu futbolcunun ceza sahasının hemen dışında kaleye gönderdiği top auta çıktı.

9.18.dakikalarda Yukatel Adana Demirspor, önce Yusuf Erdoğan, daha sonra Emre Akbaba’nın ayağından kullandığı korner atışlarından yararlanamadı.

20.dakikada Yukatel Adana Demirspor bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor, ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Babajide Akintola tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

21.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan M’baye Niang altı pas üzerinden şansını deniyor, ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaştı. VAR’ın devreye girmesiyle bu pozisyonda Ankaragücülü futbolcunun eline çarpan top penaltı olarak değerlendirildi.

26.dakikada penaltı noktasına gelen M’baye Niang kalecinin uzanamayacağı köşeye topu vurarak durumu takımı lehine 1-0 yaptı.

30.dakikada MKE Ankaragücü takımı tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşsa da ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Renaldo Cephas tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

34.dakikada Yukatel Adana Demirspor, Babajide Akintola ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Babajide Akintola tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

42.dakikada gelişen Ankaragücü atağında topla buluşan Efkan Bekiroğlu, takımının beraebrlik golünü kaydetti: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarının 64.dakikasında Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert iki oyuncu değişikliği birden yaparak oyuna müdahale etti. Dorukhan Toköz’ün yerine Tayfun Aydoğan, M’baye Niang’ın yerine de Nani oyuna giren isimler oldu.

69.dakikada bu sefer MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas oyuncu değişikliğine gitti. Sakatlanan Mert Çetin’in yerine Matej Hanousek, Renaldo Showayne Cephas’ın yerine de Anastasios Chatzigiovannis girdi.

83.dakikada MKE Ankaragücü iki oyuncu değişikliği birden daha yaptı. Ali Sowe’nin yerine Riad Bajic, Andrej Dokanovic’in yerine de Cem Türkmen dahil oldu.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin galibiyet çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçta ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona ererek puanlar paylaşıldı. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor