ADANA DEMİRSPOR KALEYİ GÜÇLENDİRDİ

Hedefini önümüzdeki sezon Avrupa’da mücadele etmek olarak gösteren Adana Demirspor fırsat transferleri için düğmeye bastı..  Mavi-Lacivertliler, Avrupa kupalarında oynadığı 6 karşılaşmada defans ve kaleci sorunu ile karşı karşıya kaldı. Özellikle geçen sezon çok başarılı bir grafik çizen Ertaç Özbir’in bu sezon Avrupa kupalarında oynamaması onun moralini bozduğu ve son Genk maçının rövanşında kaleye geçmesine rağmen, sakatlanarak yerini Goran Karacic’e bırakmıştı. Goran Karacic’in de kalede güven vermediği ve mutlaka bir kaleci alınması gerektiği gözlendi.

Bunun üzerine çalışmalara başlayan Mavi-Lacivertliler, Azerbaycan Milli Takımı ve Karabağ’ın 29 yaşındaki file bekçisi Şahruddin Mahammadaliyev ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Öte yandan Fenerbahçe’de Avrupa kupalarındaki mücadelelerde ismi yazılmayan ve ligde de oynama ihtimali zor gözüken Emre Mor için de çalışmalar devam ediyor.

Adana Demirspor, Mahammadaliyev için bonservis bedeil ödemeyecek. Azerbaycanlı kaleci, mavi kart dolayısıyla yerli statüsünde forma giyecek.  Teknik Direktör Patrick Kluivert’in talebi doğrultusunda bir de kanat takviyesi yapacak olan Mavi-Lacivertliler’de gündeme flaş bir isim geldi. Emre Mor.. Fenerbahçe’nin flaş transferlerinin gölgesinde kalan başarılı kanat oyuncusu Adana Demirspor’un girişimlere başladığı ifade edildi. Başkan Murat Sancak, Emre için bizzat Fenerbahçe Başkanı ile görüşme gerçekleştireceği ve Emre’nin de oynamak adına gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı bilgiler arasında. Bir de Cherif Ndiaye’nin takımdan ayrılması neticesinde uygun bulunursa bir de santrafor alınması söz konusu. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor