CHP TÜRKİYE’DE YENİ BAŞARILARA İMZA ATMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTI

(HABER MERKEZİ)-CHP Çukurova İlçe Başkanı Av.Remzi Ümit Atay, sosyal medya paylaşımlarında CHP ilçe başkanlıklarına seçilen yol arkadaşlarını tebrik ederek “15 ilçe başkanı olarak tüm gücümüzle yerel seçimlere odaklanacağız” dedi.

Çukurova İlçe Başkanı Atay, CHP Adana ilçe kongrelerinin tamamlanmasıyla yeni seçilen 15 ilçe başkanına ve çalışmalara yönelik olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu sözlerini yineledi;

“CHP, Türkiye’nin Bağımsızlık Savaşı’nın ve onun devamında gerçekleşen devrimlerin öncüsüdür. CHP’nin tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihiyle özdeştir. 100 yıl boyunca Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Memleket ve milletin her türlü dayanaktan mahrum bırakıldığı, uğursuz bir hengâmenin yaşandığı bir dönemde, herkesi çatısının altında buluşturan mukaddes, devrimci bir parti’ olmaktan vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz. Asla ve asla vazgeçmeyeceğiz, devrimci bir parti olma sürecimizi sürdüreceğiz. O nedenledir ki; CHP, Türkiye’nin içinden geçtiği bu sıkıntılı dönemde umutsuzluğu yıkacak tek adrestir. Çünkü CHP, Türkiye’nin içinden geçtiği bu sıkıntılı dönemde umutsuzluk aşılanamayacak tek adrestir. Biz başaracağız; tek adam rejimine karşı, diktatörlüğüne karşı elbette biz kazanacağız. Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!” ifadelerini kullandığı bir dönemde CHP olarak Adana’da 15 ilçede kongrelerimizi başarıyla tamamladık.

15 İlçe Başkanı olarak gerçekleştirilecek İl Kongresinin ardından tüm gücümüzle yerel seçimlere odaklanacağız.

Bizler yeni başarılara imza atmak için çıktık bu yola.

Genel Başkanımızın da altını çizdiği perspektifle Adana’da yeniden tarih yazacağız.

Yeni seçilen tüm İlçe Başkanlarımı kutluyor yürüdüğümüz bu yolda İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızla omuz omuza vererek partiyi en güzel yerlere taşıyacağız.

Önceki dönemlerde partinin farklı kademelerinde görev yapan ve emek veren tüm yol arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederiz.

Yine birlikteyiz, yine birlikte nice 100 Yılları göreceğiz.”

CHP ADANA İLÇE BAŞKANLARI

Aladağ İlçe Başkanı: Erol Tükenmez

Ceyhan İlçe Başkanı: Caner Aydar

Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay

Feke İlçe Başkanı: Sefa Köksal

İmamoğlu İlçe Başkanı: Şerafettin Çalışkan

Karaisalı İlçe Başkanı: Mustafa Eren

Karataş İlçe Başkanı: Seçkin Sakar

Kozan İlçe Başkanı: Nurcan Eroğlu

Pozantı İlçe Başkanı: Şenol Eroğlu

Saimbeyli İlçe Başkanı: İsmail Durmaz

Sarıçam İlçe Başkanı: Sercan Polat

Seyhan İlçe Başkanı: Ramazan Atikaslan

Tufanbeyli İlçe Başkanı: Murat Şahin Aktürk

Yumurtalık İlçe Başkanı: Rüştü Soyla

Yüreğir İlçe Başkanı: Sabri Sarı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor