ŞİMŞEK, KASIMPAŞA’YI GÖZÜNE KESTİRDİ

Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Patrick Kluivert, son maçtaki takım performansından fazlasıyla memnun olduğunu, ama rehavete kapılmadan yapılan her hatadan ders çıkararak sıkı çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Art arda önemli maçlara çıkacaklarını belirten Kluivert, “O maçlara en iyi antrenmanları yapıp hazırlanıyoruz. Önceliğimiz Kasımpaşa maçı. Şu an oraya odaklıyız. Ardından diğer maçlara bakacağız. Takımımıza yeni gelen birçok oyuncu var. Hepsi antrenmanlarına devam ediyor. Balotelli’nin hazır hale getirmemiz gereken bir kondisyonu var. O noktaya geldiğinde takımımıza katkı sağlayacağını biliyoruz” dedi..

Pendikspor maçında tribündeki taraftar sayısının az olduğuna yönelik gelen soruyu da cevaplayan Patrick Kluivert, “Genk maçında çok güzel bir atmosferde penaltılarla üzücü bir şekilde elendik. Fakat futbol devam ediyor. Taraftarlarımızın her daim desteğine ihtiyacımız var. İyi bir takımız. Taraftarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Takımımız yoğun maç temposuna zihinsel ve fiziksel olarak hazır” diye konuştu..  Kluivert Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak da, “Hepimiz maçların ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ama önceliğimiz Kasımpaşa maçı, ona hazırlanıyoruz. Sonrasında başka maçlara odaklanacağız. O yüzden adım adım ilerleyerek devam edeceğiz” diyerek umut dağıttı. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor