KAPLAN GALİBİYETLE TANIŞTI: 1-0

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Alper Akarsu (**), Ali Uğurtan Demirtaş (**), Mehmet Pekmezci (**)

ADANASPOR: Ahmed Said Kıvanç (**), Mehmet Feyzi Yıldırım (**), Evren Korkmaz (**), Fatih Kurucuk (**), Hüseyin Öztürk (**), Eric Ayuk Mbu (**) (Dk.64 Jordan Lukaku **), Harun Alpsoy (**) (Dk.75 Serhat Kot **),  Abdoulaye Dabo (**), Check Diakite (**) (Dk.75 Hakkı Türker **), Samuel Yepie Yepie (**) (Dk.85 Muhammet Enes Gök *), Dimitri (Oberlin (**) (Dk.64 Junior Fernandes **)

ERZURUMSPOR: Göktuğ Bakırbaş (**), Mustafa Yumlu (**), Mustafa Akbaş (**) (Dk.66 Yakup Kırtay **), Orhan Ovacıklı (**), Celal Hanalp, Batuhan Artarslan (**), Estela (**), Sefa Akgün (**) (Dk.90 Alican Özfesli *) Muhammed Furkan Özhan (**) (Dk.82 Süleyman Koç*), Eren Tozlu (**), Mikhail Rosheuvel (**) (Dk.90 Özgür Sert *)

GOL: Dk.94 Junior Fernandes (Adanaspor)

SARI KART: Evren Korkmaz (Adanaspor), Eren Tozlu (Erzurumspor)

 

Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Erzurumspor’u zorlandığı karşılaşmada 94.dakikada Junior Fernandes’in ayağından bulduğu golle 1-0 yenerek galibiyetle tanıştı. Her iki yarıya da tutuk başlayan Adanaspor, ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle oyunda dengeyi sağladı ve her zaman son dakikalarda yediği gollerle mağlup olan Turuncu-Beyazlılar bu sefer son dakikalarda attığı golle galibiyete uzanan taraf oldu ve 4 hafta sonra 3 puanı hanesine yazdırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça iyi başlayan taraf konuk ekip Erzurumspor oldu. İlk dakikalardan itibaren oyunda hakimiyet kuran Erzurumspor, Adanaspor ceza sahasında gol arayan taraf oldu.

Adanaspor’un ilk tehlikeli atağı 9.dakikada Evren Korkmaz’ın çektiği şut oldu, o da savunmaya çarpıp ceza sahasına çıktı.

11.dakikada Erzurumspor korner kazandı. Sefa Akgün’ün kullandığı korner atışında Orhan Ovacıklı yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.

12.dakikada Erzurumspor’un Mustafa Akbaş’la bulduğu gol yardımcı hakem Alper Akarsu tarafından ofsayt bayrağı kaldırılarak iptal edildi.

30.dakikada Erzurumspor takımından Muhammed Furkan Özhan’ın çektiği şut kaleyi bulmayarak auta çıkıyor.

41.dakikada Adanaspor Samuel Yepie Yepie ile kullandığ korner atışından yararlanamadı.

45.dakikada Erzurumsporlu Mikhail Rosheuvel’ın şutu savunmadan geri döndü ve bu da ilk yarının son pozisyonu oldu. Takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

50.ve 58.dakiakalarda Adanaspor kazandığı korner atışlarından yararlanamadı.

64.dakikada Adanaspor’da iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Dimitri Oberlen’in yerine Junior Fernandes, Eric Ayuk Mbu’nun yerine de Jordan Lukaku oyuna giren isimler oldu.

66.dakikada bu sefer Errzurumspor oyuncu değişikliğine gitti. Mustafa Akbaş oyundan çıkarken yerine Yakup Kırtay oyuna girdi.

75.dakikada Adanaspor’da iki oyuncu değişikliği birden dah ayapıldı. Harun Alpsoy ve Check Diakite oyundan çıkarken yerlerine Serhat Kot ile Hakkı Türker oyuna girdiler.

80.dakikada Adanasporlu Hüseyin Öztürk’ün çektiği şut savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

82.dakikada Erzurumspor’da Muhammed Furan Özhan okundan çıkarken Süleyman Koç oyuna dahil oldu.

85.dakikada Adanaspor son değişikliğine Samuel Yepie Yepie’nin yerine Muhammet Enes Gök’ü alarak yaptı.

90.dakikada Erzurumspor’da Sefa Akgün ve Mikhail Rosheuvel çıkıyor yerlerine Özgür Can ile Alican Özfesli oyuna giren isimler oldu.

Dk.94 Adanaspor’un golü geldi. 64.dakikada Eric Ayuk Mbu’nun yerine oyuna giren Jordan Lukaku Adanaspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor