ŞİMŞEK’İN HIZI KESİLDİ: 2-1

STAD: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

HAKEMLER:Yasin Kol (*), Murat Tuğberk Curbay (*), Anıl Usta (*)

KASIMPAŞASPOR: Andreas Gianniotis (**), Kenneth Omeruo (**), Sadık Çiftpınar (**), Claudio Winck (**), Yasin Özcan (**) (Dk.74 Tuncer Duhan Aksu **), Aytaç Kara (***) (Dk.74 Selim Dilli **), Haris Hajradinovic (**) (Dk.85 Dries Saddiki **), Mortahdha Ben Ouanes (**), Gökhan Gül (**) (Dk.60 Samuel Bestien **), İron Gomis (**), Julien Ngoy (**)

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR: Ertaç Özbir (*) (Dk.19 Sahahrudin Mahammadaliyev *), Jonas Svensson (**), Kevin Rodrigiues (**), Semih Güler (**), Andreaw Gravillon (**) (Dk.66 Tayfun Aydoğan *), Younes Belhanda (**) (Dk.57 Luis Nani **), Yusuf Erdoğan (**), Benjamin Stambouli (*), Emre Akbaba (**) (Dk.66 Dorukhan Toköz **), Yusuf Sarı (*), M’baye Niang (**) (Dk.57 Arber Zeneli **)

GOLLER: Dk.25, Dk.51 (P) Aytaç Kara (Kasımpaşaspor), Dk.80 Yusuf Erdoğan (P) (Yukatel Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Aytaç Kara, Kenneth Omeruo, Sadık Çiftpınar, Bortahdha Ben Ouanes (Kasımpaşaspor), Emre Akbaba, Kevin Rodrigues (Yukatel Adana Demirspor

KIRMIZI KART: Dk.19 Ertaç Özbir, Dk.45+7 Benjamin Stambouli (Yukatel Adana Demirspor)

Adana Demirspor, mutlak galibiyet için gittiği İstanbul’da Kasımpaşaspor’a 2-1 yenildi. Mavi-Lacivertlilerde, 19.dakikada Ertaç Özbir direk kırmızı kart, Benjamin Stambouli ilk yarının son 10 dakikasında gördüğü iki sarı kartla takımı 9 kişi bıraktılar. Adana Demirspor, ikinci yarıyı 9 kişiyle oynamak zorunda kaldı. Karşılaşmanın gollerini Kasımpaşaspor adına 25 ve 51.dakikada penaltıdan Aytaç Kara kaydederken, Mavi-Lacivertliler’ni golünü 80.dakikada penaltıdan Yusuf Erdoğan’dang eldi.

Adana Demirspor’da garip olaylar oluyor. Önce Artaç Özbir’in gördüğü kırmızı kart, sonra kaleci için Yusuf Sarı’nın oyundan çıkması. Aynı dakika frikikten  yenen gol. Rakip korner kullanırken, Niang ve Gravillon’un tartışması. Üzerine bir de Stambouli’nin kırmızısı. Soyunma odasına giderken Gökhan Göktürk ile Rodrigues’in neredeyse birbirine girmesi. Maç kaybedilir, Beşiktaş maçı var, konsantrasyon eksikliği de olabilir, ama maçın 45 dakikası insanı çok düşündürüyor.

MAÇTAN DAKİKALAR

9.dakikada Yukatel Adana Demirspor atağında Benjamin Stambouli’nin çektiği şut kaleyi bulmadı.

10.dakikada Yukatel Adana Demirspor bu kez şansını Yusuf Erdoğan ile denese de top dışarı çıktı.

11.dakikada Yukatel Adana Demirspor Kevin Rodrigues’in kullandığı köşe atışından yararlanamadı.

15.dakikada Kasımapaşa Haris Hajradinovic ile kullandığı köte atışından istediği pozisyonu bulamadı.

19.dakikada Yukatel Adana Demirspor’da Ertaç Özbir kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikada Yusuf Sarı oyundan çıkarken kaleye Shahrudin Mahammadaliyev oyuna girerek kaleye geçti.

27.dakikada Kasımpaşa’nın golü geldi. Gelişen ev sahibi atağında topla buluşan Aytaç Kara takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

30.dakikada Yukatel Adana Demirspor, Kevin Rodrigues ve Emre Akbaba’nın çektiği şutlar kaleyi bulmadı.

45.dakikada Yukatel Adana Demirspor’da Yusuf Erdoğan’ın çektiği şut kaleyi bulmuyor.

40.dakikada ilk sarı kartını gören Benjamin Stambouli ilk yarının uzatma dakikalarında gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı ve soyunma odasına Kasımpaşaspor’un 1-0 üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya ev sahibi Kasımpaşa golle başladı. 51.dakikada gelişen Kasımpaşa atağında kazanılan penaltıyı Aytaç Kara ağlarla buluşturdu ve durumu 2-0’a getirdi.

57.dakikada Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert iki oyuncu değişikliği birden yaparak oyuna müdahale ediyor. M’baye Niang’ın yerine Arber Zeneli’yi, Younes Belhanda’nın yerine de Luis Nani’yi oyuna aldı.

60.dakikada Kasımpaşa Teknik Direktörü de Gökhan Gül’ün yerine Samuel Bestien’i oyuna alarak karşılhık veriyor.

66.dakikada Yukatel Adana Demirspor’da iki oyuncu değişikliği birden daha yapıldı. Emre Akbaba’nın yerine Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon’un yerine de Tayfun Aydoğan oyuna giren isimler oldu.

70.dakikada Yukatel Adana Demirspor’dan Yusuf Erdoğan’nı çektiği şut kaleyi bulmuyor.

74.dakikada Kasımpaşa’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. İki golü kaydeden Aytaç Kara ve Yasin Özcan oyundan çıkarken Selim Dilli ile Tuncer Duhan Aksu oyuna girdiler.

80.dakikada Yukatel Adana Demirspor’un golü geldi. Kazanılan penaltı atışını kullanan Yusuf Erdoğan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak durumu 2-1’e getirdi.

Maçın son dakikalarında her iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Hakem Kasımpaşaspor’dan Sadık Çiftpınar ve Mortadha Ben Ouanes’e, Adana Demirspor’dan ise Kevin Rodrigues ve Emre Akbaba’ya sarı kart gösterdi. Maç ta Kasımpaşaspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor