MURAT SANCAK: GÖKHAN GÖKTÜRK’ÜN MÜDAHALESİ DOĞRU VE YERİNDEYDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, karşılaşma sonrasında takımın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sancak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Evet kötü bir maç yaşadık. 3 kırmızı kart yedik, 3 kırmızı kartta doğru ve halledilmiş kartlardı. Her birey ders çıkaracaktır. Hakemlere bu yönetimlerden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca sportif direktörümüz Gökhan Göktürk’ün Kevin Rodrigues’e müdahalesi doğru ve yerindeydi. İç yüzünü sormayın gitsin, önümüzde önemli bir maç var şimid herkes buna odaklanmalı. Allah yar ve yardımcısımız olsun” sözlerine yer verdi. Bir taraftarın “Bizi kendimize getriecek bir şok etkisini umuyoruz” ifadesi üzerine Başkan Sancak “Ben şok olmam, koklatırım” şeklinde yanıtladı.

ŞİMŞEK’TE 10 İSİM YOK

Adana Demirspor’da Kasımpaşa maçında 3 isim kırmız kart gördü ve Çarşamba günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesi cezalı duruma düştü. Bunun yanı sıra mücadele bir erteleme maçı olduğu içni maçın oynanması gereken tarihten önce kadroda olmayan isimler statü gereği forma giyemeyecek. Bu nedenle sakatlıkları da bulunan Adana Demirspor’da eksiklerin sayısı 10’a çıkıyor. Mavi-Lacivertliler’de Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Ertaç Özbir Beşiktaş’a karşı oynayamayacak. Diğer taraftan Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş da statü gereği maçta forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Patrick Kluivert maç sonu yaptığı açıklamada 9 kişi kalmalarına rağmen maç sonuna kadar mücadele ettiklerini belirterek, “9 kişi kalınca 11 kişiye karşı oynamak zor olabilir ama sonuna kadar yüreğimizi ortaya koyarak kendi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. Galibiyet için sahaya çıkmıştık, ama gereksiz hatta yapılmaması gerekne şekilde kırmızı kartlar görmek maçın gidişatını değiştirebiliyor. Maçın sonuna kadar mücadele ettik, futbolcularıma her şeye rağmen devam ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu maçı üstümüzden atıp Çarşamba günü Beşiktaş maçına hazırlanmamız lazım. Umarım tekrardan istediğimiz futbolu ortaya koymaya devam ederiz” dedi. Kluivert, Ertaç Özbir’in kırmızı kart cezası, Karacic’in listede olmaması, Magomedaliev’in ise statü gereği Beşiktaş karşısında görev alamayacak olmasıyla ilgili olarak da “Çok fazlasıyla ters köşe olmuş olabilir. Ancak Vedat var, o da iyi bir kaleci” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor