ADANA DEMİRSPOR’UN RAKİBİ CORENDON ALANYASPOR

Spor Toto Süper Lig’in 7.haftasında Adana Demirspor kendi evinde Pazar günü saat 19.00’da Alanyaspor’u konuk edecek. Geçen hafta Kasımpaşa’ya mağlup olan ve hafta içerisinde 3.hafta erteleme maçında Beşiktaş’ı 4-2’lik skorla geçen Mavi-Lacivertliler, gözünü Alanyaspor’a dikti.

Başkan Murat Sancak maç sonrası yaptığı açıklamada, “Her iki takımı da iyi oyunundan dolayı tebrik ediyorum. Maçtan önce böyle bir skorla kazanacağımızı tahmin edemezdik. Futbolcularımız galibiyet alacaklarına inanmışlardı. Taraftarlarımız harikaydı ama 3-0’dan sonar performansları düştü. Beş veya altı sıfır da olsa ilk dakikalardaki performansla takımı desteklemeye devam etsinler. Taraftarlarda futbolcular gibi mücadele etmeleri gerekiyor” dedi.

Teknik Direktör Patrick Kluivert ise, “Aslında biliyorsunuz geçen maç itibariyle farklı bir durum yaşamıştık. Kasımpaşa maçı için ağzımızda acı bir tat vardı. 9 kişi kalmamıza rağmen çok iyi oynadığımız bir maçtı. Bugün ilk 11’de başlayan futbolcularımız farklıydı,ama çıkan bütün futbolcularımız yüreğiyle çıktı. 4-0’ı koruyamadık ama galip geldiğimiz için mutluyuz. Güzel bir galibiyet aldık. İzzet’i de oyuna alabildik ve böyle bir futbolcuyu oyuna alabilmek benim için mutluluk verici. Onun iyi bir performans gösterdiğini görmek benim için mutluluk verici” diye konuştu.

Öte yandan Younes Belhanda, Beşiktaş maçının ikinci yarısında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Belhanda’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Dün de başta Teknik Direktör Patrick Kluivert olmak üzere takım arkadaşları Belhanda’yı ziyaret ederek moral verdiler. Adana Demirspor-Corendon Alanyaspor maçını Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ile İlker Tapak yapacak. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor