BAŞKAN ZEYDAN KARALAR İŞİYLE DEĞİL DELEGELERLE İLGİLENİYOR

Karalar’ın partiyi tamamen eline geçirebilmek için gösterdiği çabayı Adana’ya göstermesini isteyen vatandaşlar, “Başkan siyaset yapacaksa  niye Belediye Başkanı oldu. Milletvekili olsaydı, Ankara’da kalsaydı” diye tepki gösterdiler.

 

 

(HABER MERKEZİ)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın CHP üzerindeki etkisine ve müdahalesine büyük tepki gösterilirken, dün de Ceyhan delegelerini makamına davet ederek kendi adayının desteklenmesini istedi.

Kendi makamında ağırladığı delegeler ile Belediye Başkanlığı makamında siyaset yapmasını eleştiren partililer, “Biz Belediye Başkanı seçtik, halka hizmet versin diye.. Ne yazık ki bize hizmet için Başkanlık koltuğuna oturttuğumuz kişi kendi siyasi istikbali için çalışıyor” diye tepki gösterdiler.

Çok sayıda CHP’linin BÖLGE Gazetesi’ni arayarak şikayetlerini dile getirirken özetle şöyle dediler;

“Biz CHP’ye ömrümüzü verdik.. Büyükşehir’i kazandırdık ama üvey evlat olduk.. Zeydan başkan bizi yok sayıyor, tüm çalışmalarını CHP’de nasıl daha güçlü olabilirimin hesabını yapıyor. Oysa biz kendisini hizmet verebilmesi için seçtik.”

İşiyle değil delegelerle zaman geçirdiğini, halka hizmet değil, kendine hizmet ettiğini de öne süren vatandaşlar, “Genel Merkez bu durumu bilmiyor olamaz. Sessiz kalınması umudumuzu hızla tüketiyor. Bu gidiş, CHP’nin Adana’da çöküşüne yol açar” diyerek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na da benzer şikayetleri ulaştırmaya çalışacaklarını söylediler.

BÖLGE’yi telefonla arayarak tepkilerini dile getiren CHP’liler, konunun kamuoyuna daha fazla yansıtılmasını ve bu yanlışların bir an önce önlenmesini de istediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor