LorePlus cafe açtı

Sinema ve dizi film yapım sektörüne Adanalı anlayışı kazandıran LorePlus Prodüksiyon, sanatseverlerin bir araya gelerek, ünlü yönetmen ve oyuncularla tanışabileceği cafe türü bir mekan açtı. Reşatbey Mahallesi, ‘Cafeler Sokağı’nda hizmete giren LorePlus Cafe, makul fiyat standardındaki menüsünün yanı sıra, sanatın ve sanatçının adresi olmayı hedefliyor.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Adana merkezli sinema ve dizi film yapımlarıyla sektöründe yıldızı parlayan yeni bir marka haline dönüşen LorePlus Prodüksiyon, Adanalıların ünlü yönetmen ve oyuncularla buluşmasına imkan sağlayacak bir mekan açtı. Film şirketiyle aynı adı taşıyan LorePlus Cafe, Mehmet Arın ve Adem Sincar ortaklığında, eşsiz lezzetlerle sanat keyfini buluşturacak konseptte hizmet vermeye başladı. Reşatbey Mahallesi’nde, ‘Cafeler Sokağı’ olarak da bilinen nezih ve elit bir yeri adres alan LorePlus Cafe, menü fiyatlarını da minimum seviyelerde tutarak, 7’den 70’e herkesin gönül rahatlığıyla gelebileceği bir işletme olmayı hedefliyor.

NEZO ABLA FAKTÖRÜYLE EŞSİZ LEZZETLER SUNULUYOR

Kentin en iyi ve en ekonomik lezzetlerini sunma garantisi veren LorePlus, bu iddiasını ‘Nezo Abla’ lakabıyla ün yapan Nezahat Arın’a dayandırıyor. Özellikle gözleme, sıkma ve Kayseri mantısıyla meşhur bir isim olan Nezo Abla, LorePlus çatısı altında damakları mest etmeye devam edeceği için memnun olduğunu söylüyor. Aşçılığına gösterilen ilgiyle alakalı, ‘’İşinizi severek yapar ve en iyisini üretirseniz, çaba harcamanıza gerek kalmadan insanlar sizi meşhur eder’’ diyen Nezo Abla, ünvanını taçlandıran gözleme hususunda şu ifadeleri kullanıyor; ‘’Sac üzerinde pişirildiğinde tadına doyum olmayan gözlemeler Türk mutfağının en güzel detaylarından biri. Anadolu samimiyetini soframıza taşıyan gözleme evde yapıldığında da insana doyumsuz bir mutluluk veriyor, çayın yanında, kahvaltıda hatta akşam yemeğinde yemeden durulmuyor. İçine hangi malzemeyi koyarsanız koyun anında ziyafete dönüşebilen gözlemeleri çeşit çeşit hazırlıyor, sıcak sıcak sofraya sunuyoruz. Yanında çay mı, ayran mı içeceğinize karar vermek artık size kalmış. En lezzetlisi çökelek ile yapılanıdır ama damak tadına göre harç malzemesi (Kaşar, ıspanak, patates) değişebilir.’’

MİSAFİRLERİN MUTLULUĞU VE MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Uzun yıllardır cafe ve restoran işletmeciliği yapan ve yolu bir süre önce Adem Sincar ile kesişen Mehmet Arın, sektöre yeni bir soluk getirmenin haklı gururunu yaşıyor. ‘’Bütün tecrübemi, bilgi ve birikimimi hazırladığımız menülerde kullanıyoruz’’ diye konuşan Mehmet Arın,  şunları söylüyor; ‘’Birçok alanda yenilik yaptık. Ben bu anlamda Adem beyden de destek alıyorum. Çok keyifli bir süreç içerisindeyiz. Misafirlerimizin mutluluğu bizim için ön planda. O noktaya çok önem veriyoruz. Birinci sınıf malzemenin kullanımına çok dikkat eden bir işletmeyiz. Dolayısıyla kullanılan malzeme konusunda da çok titiz davranıyoruz. Mutfakta başarılı olmak ortak bir nokta bulabilmek, uzmanlık ve tecrübe gerektiriyor. Bir yemeği meydana getirebilmek için 8-10 kaleme ihtiyacınız var. Tedarikiniz güçlü olmalı. Malzeme yönetimi konusunda bilgi ve birikim gerekiyor. Tüm bu bileşenleri bir arada barındırıyoruz. Menümüzle konuklarımızı heyecanla ağırlamaya devam ediyoruz.’’ Mehmet Arın, fellah köfte, kahvaltı tabağı, tereyağlı kete, içli köfte ve nargilede de iddialı olduklarının altını çiziyor.

ÜNLÜ OYUNCULARI ADANALILARLA BİRARAYA GETİRECEK

Kültür sanat aktivitelerini ve bulunduğu yerin süslü dar sokaklarıyla bambaşka bir çehreye dönüştürmeyi planlayan LorePlus Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sincar, gidilmeye değer bir tarz oluşturduklarını ifade ediyor. Sincar, ‘’Cafeler özellikle gençlerin bir araya geldikleri, içecek ve yiyecek satışı yapılan yerler olarak düşünülür. Basit ve hızlı hazırlanan yiyeceklerin yanı sıra çay, kahve ve meşrubat gibi içeceklerinde bulunduğu bu tarz mekanlar konumuna göre ya itibar görür ya da kaybolur gider. Biz kalıcı olmak için çalışıyoruz’’ dedi. LorePlus Cafe’nin sanatın, sanatçının ve sanatseverlerin mekanı olduğunu dile getiren Sincar, ‘’Sinema ve dizi yapımlarımıza devam edecek, rol alan sanatçılarımızı burada Adanalılarla bir araya getireceğiz. Yanı sıra, zaman zaman ünlü oyuncu ve yönetmenlerimizi de misafir edeceğiz’’dedi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor