ŞİMŞEK’TE MİLLİ SEVİNÇ

Adana Demirspor’un üç başarılı futbolcusu Emre Akbaba, Yusuf Sarı ve kaleci Ertaç Özbir A Milli Takım’ın geniş oyuncu kadrosuna dahil edildi.

Mavi-Lacivertliler’in kalecisi Ertaç Özbir, 7 maçta forma giydi. 1 sarı kart gören Ertaç Özbir, Beşiktaş maçı öncesi direkt kırmızı kartla cezalı duruma düşmüştü. Çıktığı 7 maçta kalesinde 5 gol gören Ertaç 4 maçta hiç gol yemedi. Bu sezon 12 maçta mücadele veren Yusuf Sarı, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yusuf Sarı, sağ kanatta oynarken, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.  Bu sezon 13 karşılaşmada Adana Demirspor forması giyen Emre Akbaba ise, 3 gol gol sevinci yaşadı. 31 yaşındaki futbolcu on numara pozisyonunda oynuyor. Bu sezon 4 maçta sarı kart gördü. Milli Takımın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, Adana Demirspor’dan öğrencileri olan Samet Akaydın ve Yunus Akgün’ü de Milli kadroya dahil etti. Montella’nın Adana Demirspor döneminde oynamış 5 oyuncu milli takıma çağrılmış oldu.

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan ile 12 Ekim’de oynayacağı EURO 2024 Elemeleri karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Riva’da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki günün çalışması teknik direktör Montella yönetiminde gerçekleşti. Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve milli maça yetişmesi adına tedavi için Fransa’ya gönderilen Yusuf Sarı, tedbir amaçlı antrenmanda yer almadı. Montella’nın, Yusuf Sarı için kararını maç günü yapacağı antrenmandan sonra vereceği belirtildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor