ŞİMŞEK’TE HEDEF İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

Adana Demirspor, 23 Ekim Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Vavacars Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular oldukça keyifli gözüktüler.

Süper Lig’de iç sahada oynadığı zorlu maçlarda aldığı galibiyetlerle fark yaratan Mavi-Lacivertliler, milli ara sonrası deplasmandaki ilk galibiyetini almak istiyor. İç sahada üst üste yonadığı 3 maçı da kazanan ve bu süreçte Beşiktaş ile Trabzonspor gibi güçlü rakiplerini deviren Adana Demirspor, deplasmanda şu ana kadar galibiyeti yok. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Patrick Kluivert, “Evimizde taraftarımızın da coşkusuyla farklı oynuyoruz. Ancak bunu dışarıda da sergilemeliyiz. Bu oyuncu grubunun potansiyeline güveniyorum. Milli aradan sonraki Karagümrük maçı bizim adımıza çok önemli. Oradan mutlak galibiyetle dönerek deplasmanda ilk galibiyetimizi alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Diğer taraftan, Adana Demirspor’da, 2023-2024 sezonu kombinesini alan taraftar çekilişinde antrenman izleme ve yemek hakkı kazanan taraftarlar tesislere gelerek futbolcularla buluşarak yemek yediler. Futbolcular gelen taraftarlarla tek tek ilgilenerek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Balotelli de minik hayranının getirdiği 9 Numaralı Balotelli formasını imzalayarak birlikte fotoğraf çektirerek mutluluklarına ortak oldu. Taraftarlarla birlikte yemek yedikten sonra toplu halde fotoğraf çektirilerek bu anı ölümsüzleştirdiler. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor