CHP’Lİ SAİT DOĞAN, YÜREĞİR’İN SORUNLARINI ÇÖZMEYE KARARLI

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yüreğir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açkılayan Sait Doğan, “Yüreğir’in sorunlarını çözmek için yola çıktım” dedi. Yüreğir’in sosyal ve demokrat bir belediyecilik anlayışıyla yönetilmesi görevine talip olduğunu söyleyen Sait Doğan, halkın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyor. Doğan, geliştirdiği çözüm odaklı projelerle partili-partisiz her kesimin desteğini arkasına alarak, hedefine giden yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

***

HABER: YENER EKİNCİ

Cumhuriyet Halk Partisi tabanının yakından tanıdığı saygın değerde bir isim olan Sait Doğan, parti içi yöneticilik görevinin ardından, Yüreğir halkına etkin hizmet vermek için çıktığı ‘’Yüreğir Belediye Başkan Adaylığı’’ yolunda, partili-partisiz binlerce kişinin de desteğini arkasına alarak, sağlam adımlarla hedefine doğru ilerliyor.

YÜREĞİR’İN SORUNLARINI ÇÖZMEYE KARARLI

Aylardır sürdürdüğü seçim çalışmalarına son günlerde ivme kazandıran Sait Doğan; esnaf, mahalle ve köy gezileriyle seçmenin nabzını yerinde tutuyor. Yüreğir’in makus talihini değiştirmeye kararlı duruşuyla takdirleri toplayan ve dikkatleri üzerine çeken CHP’li Doğan, vatandaşla iç içe zaman geçirerek sorunları tespit ediyor ve çözüm getirecek projeler geliştiriyor. Doğan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Yüreğir için, Yüreğirli vatandaşlarımız için yola çıktım. Yüreğir, 31 Mart 2024’te sosyal demokrat belediyecilik anlayışına yeniden kavuşacak” diyor.

‘’KÖTÜ GİDİŞATI SAİT DOĞAN BİTİRECEK’’

Sait Doğan’ın, aylar öncesinden CHP’den Yüreğir Belediye Başkan aday adaylığının duyulması, parti tabanında olduğu kadar, ilçe kamuoyunda da büyük ilgi ve destek görmüştü. Doğan’a sahip çıkarak, Yüreğir’e belediye başkan adayı gösterilmesini isteyen vatandaşlar, “Yüreğir, 30 yılı aşkın süredir, belediye hizmetlerinden yeteri kadar yararlanamıyor. Bu kötü gidiş, Sait Doğan’ın Yüreğir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte sona erecek” diye konuşuyorlar.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖN PLANDA OLACAK

Yüreğir halkının bugüne kadar doğru ve dürüst hizmet alamadığını belirten Sait Doğan,“Aday olup seçimi kazandığımız takdirde, ilçede belediyecilik örneği sergileyeceğiz. Sosyal belediyeciliğinin nasıl yapılacağını Yüreğirli hemşerilerimize göstereceğiz. Belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Yüreğir halkına hizmet etmek bizim için onur olacaktır” dedi.

‘’YÜREĞİRLİ HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR’’

Mahalle gezilerine devam ettiklerini söyleyen Sait Doğan, Yüreğirlilerden yoğun ilgi gördüklerini ve bunun da kendilerini memnun ettiğini vurguladı. Doğan, “ Yüreğir halkıyla bir araya gelmek, onların sorunlarını yerinde dinlemek ve kucaklaşmak bizleri mutlu ediyor. Yüreğir halkı her şeyin en güzeline layıktır. Yüreğir hizmete yoksun bir ilçemiz. Belediyeyi aldığımız zaman Yüreğir’in çehresini değiştireceğiz. Bunu yaparken de vatandaşımızın isteğini de yerine getireceğiz” dedi.

“SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİZ OLACAK”

Doğan, Yüreğir de bulunan amatör spor kulüplerine de destek vereceklerinin altını çizerek, “ Yüreğir de bulunan amatör spor kulüpleri için projelerimiz bulunmaktadır. Amatör spora destek vereceğiz. Gençlerimizin spor alanlarında başarılı olması için her türlü desteği verecek ve Yüreğirli gençlerimizin iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen çalışmayı yapacağız”  diye konuştu.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor