MEHMET TANRIÖVER SEYHAN’A BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI?

Yerel seçimler yaklaşırken, aday adayları arasında yarış hızlandı. Partililer aday belirlemek için kamuoyu araştırması yaparken, Adana’da İmamoğlu Belediye Başkan Yardımcılığı, Malatya ve Adana’da Sanayi Sanayi-Ticaret Müdür yardımcılığı ile Memur-Sen Şube Başkanlığı görevlerinde de bulundu.

 

(HABER MERKEZİ)-Adana’da değişik kamu kuruluşlarında başarılı hizmetler veren ve Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanlığı yapan ve son olarak Ankara’da  Daire Başkanlığı yapan Mehmet Tanrıöver’in Adana’nın Seyhan ilçe Başkan adaylığının kesinleştiği bildiriliyor.

Parti kaynakları, kamuoyu yoklamalarında Mehmete Tanrıöver’in sürekli ilk sırada yer aldığını, bunu parti Genel Merkez yöneticilerinin de bildiğini, o nedenle Ankara’da etkin bir göreve atandığı bildiriliyor.

Adana’nın Seyhan ilçe Beledye Başkan adaylığına kesin gözle bakılan Mehmet Tanrıöver’in özgeçmişi de şöyle açıklanıyor;

1970 yılında Adana’da dünyaya gelen Tanrıöver, sırasıyla; Toros İlk Okulu, Karataş Yemişli Köyü ilkokulu Sakarya İlk Okulu, Beş Ocak Orta Okulu ve Adana Erkek Lisesi’nden mezun oldu.

Evli ve 4 çocuk babası olan, eğitim alanına A.Ü. İşletme Fakültesi   Çukurova Üniversitesi Maliye ve İnönü Üniversitesi İşletme alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Tüketici Hakları ve Vergi Hukuku alanında yüksek lisans Tezi Üniversitesi tarafından kabul edilmiştir. Yayınlanmış bir adet Vergi Hukuku ve Ahlakı  makalesinde bulunmaktadır.

SSK İl Müdürlüğü’nde memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra İmamoğlu Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Tanrıöver, Malatya ve Adana’da Sanayi Ticaret İl Müdür Yardımcılığı yaptı ve adından da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana Ticaret İl Müdürlüğü’nde Ticaret Şube Müdürü ve halen Sosyal Güvenlik Kurumu Strateji Başkanlığında İç Kontrol Daire Başkanı olarak görebini başarıyla burada sürdürüyor.

Tanrıöver, aynı zamanda Memur-Sen Teşkilat Başkanı ve Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanıdır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor