ŞİMŞEK İŞİ SIKI TUTUYOR

Adana Demirspor, 23 Ekim Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde kendi tesislerinde devam ediyor. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Antrenmandan sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Patrick Kluivert, “Pazartesi günü karşılaşacağımız Fatih Karagümrük bu sezon kötü dönem geçiriyor. 6 puanla 16.sırada bulunan rakibimiz puan almak  için bize var gücüyle saldıracaklardır. Biz de son üç maçta elde ettiğimiz galibiyet ve oynadığımız oyunla gösterdik ki istediğimiz takımı yenecek güçteyiz. Bu yüzden rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor, önemli olan bizim durumumuz. Hedeflerimiz var, bu hedeflere ulaşmak için de önümüzdeki maçı kazanmak zorundayız. Bu yüzden ayağımızı yere sağlam basarak rakibi küçümsemeden sahaya çıkıp galip gelmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan Adana Demirspor’un transferin son gününde kadrosuna kattığı Mario Balotelli’ye milli ara ilaç gibi geldi. Balotelli, fizik olarak kendini toparladı ve milli ara sonrasındaki Fatih Karagümrük maçıyla birlikte ilk 11’e dönmeyi hedefliyor. Balotelli, “Oynadığım ilk maçta Alanyaspor karşısında 2 gol atarak kendime olan güvenim gelmişti. Ama sonrasında oynadığımız Trabzonspor maçında yedek soyundum. Buna gocunmadım, çünkü daha tam hazır değilim. Ama milli arada kendime çok iyi baktım, antrenmanlarda arkadaşlarımla birlikte çok iyi performans sergiledik. İnşallah bu hafta oynayacağımız Fatih Karagümrükspor maçında hocamız ilk 11’de görev verirse elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor