ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI İLK GALİBİYETİNİ ALDILAR

Vodafone Sultanlar Ligi 2.haftasında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne konuk oldu. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Çukurova’nın Sultanları 25-18, 25-18 ve 25-20’lik setlerle 3-1 kazandı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Çukurova’nın Sultanları oldu. Baştan sona üstün götürdükleri ilk seti 25-18 kazanmayı başardı. İkinci sette de aynı üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, bu seti de 25-18 kazanarak durumu 2-0 getirdi. Üçüncü sette başa baş bir mücadele ortaya konuldu. Ev sahibi ekip Aydın Büyükşehir Belediyesi, zor da olsa bu seti 25-22 kazanaraak durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette bir ara bocalanmasına rağmen sonlarda tekrar toparlanan Çukurova’nın Sultanları bu seti de 25-20 kazanarak durumu 3-1 yaptı ve maçı da kazanan taraf oldu.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, ligin 3.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor’u konuk edecek. Bu karşılaşmanın en skorar oyuncusu ise Angela 24 sayı ile oldu. Maçtan sonra kızlar galibiyeti coşkuyla kutladılar. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin sosyal medya hesabından Çukurova’nın Sultanları’nı kutladı. Soner Çetin mesajında, “Sultanlar Ligi’ndeki gururumuz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımımız, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile deplasmandaki karşılaşmasında maçtan 3-1 galip ayrıldı. Takımımızı bu galibiyetten dolayı yürekten tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor