FUTBOLCULAR TARAFTARLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Adana Demirspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Mavi-Lacivertliler, Pazar günü İstanbul’a geçip antrenmanlarına orada devam edecek.

Öte yandan, 2023-2024 sezonunda kombinesini alan taraftarlar çekilişinde, Beşiktaş maçı çekilişini kazananlar tesislere gelerek futbolcularla yemek yediler, fotoğraf çektirdiler. Taraftarlar, “Bize bu olanağı sağlayan başkanımız Murat Sancak’a teşekkür ediyoruz. Futbolcularımızla bire bir görüşmek, onlarla yemek yemek, fotoğraf çektirmek büyük gurur. Gösterdikleri performansla onlara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Pazartesi günü de Fatih Karagümrük’ü yenerek Adana’ya mutlu dönerler” dedi. Futbolcular da, “Aldıkları kombinelerle kulübümüze katkı sağlayan taraftarlarımızla buluşmak bizleri de mutlu etti. Onların desteği bize her zaman güç veriyor. Bize her zaman güvensinler, onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşmış bir şekilde taraftarlarımızla tekrar buluşacağız” dediler.

Teknik Direktör Patrick Kluivert ise, “Milli takımdan dönen futbolcularımızla tekrar tam olarak çalışmaya başladık. Gelen oyuncularımızın sakatlıkları bulunmaması bizleri oldukça mutlu etti. Geçen sezon ve bu sezon gösterdiği performansla milli takıma seçilen Yusuf Sarı’nın Letonya maçında gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Şimdiden taliplileri arttı. Ama biz onu bırakmaya niyetli değiliz. Yine de son kararı başkanımız Murat Sancak verecektir. Hedefimize ulaşmak için kadromuzu korumak zorundayız. Şimdi bütün her şeyi geride bırakıp, önümüzdeki Fatih Karagümrük maçına odaklandık. Oradan da galibiyetle dönerek hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” diye konuştu. Fatih Karagümrük-Adana Demirspor maçını Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Kamil Çetin yaparken, Ayberk Demirbaş da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor