KAPLAN YİNE MAĞLUP: 2-0

Adanaspor, milli aradan önce karşılaştığı Bitexen Giresunspor’u 4-2 yenerken ilerisi için ümit vermişti. Ancak Cumartesi günü oynanan Sakaryaspor maçında sanki o futbolcular gitmiş başka futbolcular gelmişti. Yine eski kötü günlerine dönmüşler gibiydiler. Bunun sonucunda da ikinci yarıda yedikleri gollerle 2-0 mağlup oldular.

İlk yarıda rakibiyle başa baş mücadele adana Adanaspor, soyunma odasına 0-0 beraberlikle girmeyi başardı. İkinci yarı tam bir hayal kırıklığı yaşandı. 55.dakikadan sonra oyuncularda aşırı yorgunluk gözüktü. Hiçbiri topa koşmaya mecali yok gibiydi. Ev sahibi Sakaryaspor ise daha istekli ve canlı gözüktü. Ev sahibi 60.dakikada Kabongo Kasongo ile 1-0 öne geçti. Maçın böyle biteceği beklenirken 90+3.dakikada Murat Akpınar son sözü söyledi ve tabelayı 2-0’a getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucu oldu. Bu galibiyetle Sakaryaspor puanını 12’ye çıkartırken, Adanaspor ise 9 puanda kaldı.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Sakaryaspor karşısına kazanmak için geldiklerini söyledi. Göreve geldiklerinin ikinci haftası olduğunu anımsatan Arın, mübasakaya iyi hazırlandıklarını ancak başlangıç bölümünde rakibin etkili başladığını söyledi. İlk yarıda Sakaryaspor’un baskılı görünmesine rağmen en net pozisyonun kendilerine ait olduğunu kaydeden Eyüp Arın, “İkinci yarı Sakaryaspor’un bize baskı kurmaya özen göstereceğini biliyorduk. Yediğimiz ilk gol bizim kendi kaptırdığımız top, sonra oyun içerisinde yaptığımız değişiklikler maçın içnide aldığımız riskler rakibin geniş alan bulup pozisyon üretmesine sebep oldu” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor