PATRİCK KLUİVERT: ÇOK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIĞIMIZ BİR MAÇI GERİDE BIRAKTIK

Adana Demirspor, önceki gün deplasmanda Fatih Karagümrük’e şok bir şekilde 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. Milli aradan önce çok iyi bir ivme yakalayan ve oynadığı son üç maçı da birbirinden güçle rakiplerini yenerek taraflı tarafsız herkesin takdirini alan Mavi-Lacivertliler, Fatih Karagümrük yenilgisiyle de eleştirilere maruz kaldı.

Oynadığı oyunla da hayal kırıklığı yaratan Adana Demirsporlu futbolcualr tel tel döküldüler. 15 günlük milli aranın futbolculara hiç yaramadığı görüldü. Teknik Direktör Patrick Kluivert düzenlenen basın toplantısında, “Aslında çok hayal kırıklığı yaşadığımız bir maçı geride bıraktık. Birçok oyuncumuz sahada seviyesinin altında oynadı. Bireysel hataların da çok yaşandığı maçı kaybettik. İyi bir reaksiyon göstererek önümüzdeki maça hazırlanacağız. Bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve sonuç olarak mağlup olduk” diye konuştu.

Milli takımdan dönen Yusuf Sarı’nın performansının sorulması üzerine de konuşan Kluivert, “Maçtan önce çok dikkatli olmamız gerektiğini oyuncularıma anlatmıştım. Karagümrük, boş alan bıraktığınızda bu durumu iyi değerlendiren bir takım. Tek tek oyuncularımı hedef göstermek istemiyorum. Takım olarak iyi oynamadık” derken, takımın iç saha ve dış saha maçlarında aldığı sonuçların farklılık göstermesine dair ise, “Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum, analiz etmemek gerekiyor. Ankaragücü’ne karşı da iyi performans sergilememiştik. Bunun statla ilgili olduğunu düşünmeye başlayacağım. Taraftarlarımız iç sahada arkamızda oluyor. Belki de dış saha maçlarında da daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. Öte yandan Adana Demirspor’da Mario Balotelli sakatlığı nedeniyle Fatih Karagümrük maçında oynayamadı. Kulüpten yapılan açıklamada, dizindeki hafif sakatlığı nedeniyle Balotelli’nin görev alamadığı, bu hafta sonu oynanacak Konyaspor maçında büyük bir ihtimalle forma giyebileceği belirtildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor