ADANA DEMİRSPOR’DA DURMAK YOK

Adana Demirspor, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Konyaspor’u iknici yarıdaki oyunuyla 3-0 yendi. Mavi-Lacivertliler, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde start verdi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında toplanarak bir konuşma yaptı. Kluivert Konyaspor maçı için de şunları söyledi; “İlk yarıda oyuncularımın performanslarının gayet yerinde olduğunu ve sadece tek eksiğin gol olduğunu gördüm. İkinci yarı başlamadan önce soyunma odasında kendi aramızda ‘Biraz daha fazla bitirmemiz gereken aksiyonları bitirmemiz gerektiğine’ dair konuştuk. Baktığınızda ilk yarıda da olsa, ikinci yarıda da olsa özellikle ilk yarıda bizim hatalarımızı kovalayan ve tabiri caizse bir arı gibi bizi sokmaya çalışan bir rakip vardı. Bizim hatalarımızdan faydalanmaya çalıştılar. Ama sonrasında ikinci yarıda biraz daha fazlasıyla oyunu bitirecek aksiyonlar geliştirdik ve golleri de bulduk. O yüzden galip geldiğimiz için çok fazlasıyla mutluyuz. Zaten öz güvenimiz de yerindeydi bu konuda. Çok önemli bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Sivasspor maçına odaklanacağız. Rakip son haftalarda çıkış gösteren bir ekip. Son maçında deplasmanda Alanyaspor’u 2-1 yenerek bunu gösterdi. Bizde deplasman şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Güzel bir maç bizleri bekliyor” dedi.

Öte yandan Emre Akbaba, Konyaspor maçından önce sarı kart sınırında yer alıyordu. Başarılı orta saha oyuncusu Konyaspor mücadelesinin 66.dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Bu sezon gösteridği performansla beğeni toplayan Akbaba, Sivasspor maçında cezalı duruma düşerek forma giyemeyecek. 1 yıllık aranın ardından tekrar Adana Demiirspor’a dönen golcü oyuncu Mario Balotelli, forma giydiği 3 maçta sergilediği performansla dikkat çekti.  Balotelli, Mavi-Lacivertli takımın Trend Yol Süper Lig’in 10.haftasında Konyaspor’u 3-0 yendiği müsabakada attığı golle galibiyette önemli rol oynadı. Bu sezon geride kalan 10 haftada 3 kez forma giyen Balotelli, bu 3 maçta toplam 115 dakika görev alırken, 3 de gol kaydetti. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor