ŞİMŞEK, DEPLASMAN FOBİSİNİ KIRMAK İSTİYOR

Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Sivasspor-Adana Demirspor maçını Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ile Anıl Usta yaparken, Cihan Aydın da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Geçen hafta kendi evinde Konyaspor’u 3-0’lık skorla mağlup eden Mavi-Lacivertliler’de hedef Sivassspor’u da yenip deplasmandaki galibiyet hasretine son vermek. Adana Demirspor, bu sezon ilk dış saha galibiyetini Sivas’ta almak istiyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde ligde ve Avrupa’da oynadığı dış saha maçlarında galibiyet alamadı. Mavi-Lacivertliler bu sezon Cluj, Ankaragücü ve Hatayspor ile bareber kalırken, Osijek, Genk, Kasımpaşa ve Karagümrük karşılaşmalarında mağlubiyet aldı. Adana Demirspor, bu sezon Adana’da oynadığı 9 maçı da kazanarak iyi bir ivme kazanırken, şimdi tek hedef deplasmandaki şanssızlığı kırmaya çevrildi.

Diğer taraftan bağımsız araştırma şirketine göre Adana Demirspor’un yıldız futbolcusu Yusuf Sarı, Süper Lig’in en iyi oyuncuları arasında gösterildi. Trendyol Süper Lig’de geride kalan 10.haftanın ardından bağımsız araştırma şirketi Comparisonator’un hazırladığı yapay zeka indeks ortalama puanlarına göre ligimizin en iyi oyuncusu belirlendi. Fenerbahçe’nin yıldız golcüsü Edin Dzeko listede yer alırken, Adana Demirsporlu Yusuf Sarı ikinci sırada yer alarak Galatasaray’ın golcüsü Mauro İcardi’yi geride bıraktı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında bilet fiyatlarının pahalı olacağını açıkladı. Cumhuriyet’in 100.Yılı dolayısıyla Konyaspor maçınnı biletlerini 100 liradan satan Başkan murat Sancak, satılan indirimli veya bedava biletler ve düzenli bir şekilde açılan kombine satışlarının ardından, Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarının 3 kat daha pahalı olacağını duyurdu. Başkan Murat Sancak sosyal medyadan bir taraftarın, “Bilet pahalı dediler, 100 liralık biletlerin satıldığı maçta stadyum boştu. Ben Murat Sancak’ın yerinde olsam Fenerbahçe maçının en düşük biletini 500 lira yaparım” yorumuna Başkan Murat Sancak, “Alanya maçının 3 katı olacak, yerimde olman gerekmiyor” şeklinde yorum yaptı. Adana Demirspor-Fenerbahçe karşılaşması 12 Kasım Pazar günü saat 19.b00’da Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor