KAPLAN, LİDERE KONUK OLUYOR

Adanaspor, Pazar günü saat 19.00’da karşılaşacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına yeni teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Eyüpspor-Adanaspor maçını Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç’in yardımcılıklarını Kemal Elmas ile Sezgin Çınar yaparken, Ayberk Demirbaş da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Turuncu-Beyazlılar, Mustafa Kaplan ile sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere anlaşmaya varıldı. İkinci kez Adanaspor’un başına geçen Kaplan, takımla birlikte çıktığı ilk idmanda futbolcuların performansından oldukça etkilendiğini söyledi. Mustafa Kaplan, Eyüpspor karşılaşmasında da kulübede olacak. Eyüp Arın’la biri kupa olmak üzere 4 maça çıkan Turuncu-Beyazlılar bunlardan sadece birinde mağlup oldu. Diğer üçünü kazanmasını bildi. Şimdi Mustafa Kaplan ile lider Eyüpspor karşısında ne yapacakları merak konusu.

Ayağınının tozuyla çıktığı antrenmandan sonra konuşan Mustafa Kaplan, “İyi bir takıma sahibiz. Yapacağımız çalışmalarla daha iyi olacağız. Taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve desteğine ihtiyacımız var. Adanaspor’u hep birlikte hak ettiği yere taşıyacağız, ancak bunun için zamana ihtiyacımız var. Şimdi önümüzde zorlu bir maç bizleri bekliyor. Ligin şampiyonluk adaylarından ve şu anda lider durumda bulunan Eyüpspor ile deplasmanda oynayacağız. Oradan alacağımız puan veya puanlar bizim için çok önemli. Daha sonra yine bir zorlu karşılaşma olan Gençlearbirliği’ni sahamızda konuk edeceğiz. Bu iki maçtan en az zararla çıkıp milli araya girmek istiyoruz. Milli arayı da en iyi şekilde çalışarak futbolcularla birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız olacak” dedi. (HABER: MEHMET APAYDİN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor