ADANA DEMİRSPOR KAZANMAK İSTİYOR

Adana Demirspor, Pazar günü saat 13.30’da karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bugün Sivas’a gidiyor. Mavi-Lacivertlilerde tek hedef kazanmak. Maçı Burak Pakkan yönetirken, Serkan Çimen ve Anıl Usat yardımcılıklarını, Cihan Aydın da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Bu haftaya kadar oynadığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet 2 galibiyetve 2 mağlubiyet alarak 20 puanla üçü sırada bulunan Adana Demirspor’daki tek sıkıntı deplasmanda maç kazanamamak. Deplasmanda oynadığı dört karşılaşmadan 2 beraberlik 2 mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaratan Mavi-Lacivertliler, deplasmandaki bu kötü performansı Sivasspor karşısında silmek istiyor. Bunun için de ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyleyen futbolcular, “Kendi sahamızda seyircimiz ile birlikte çok iyi performans göstererek müthiş bir seri yakaladık. Aynı başarıyı deplasmanda gösterememiz bizde de hayal kırıklığı yaratıyor. Bazı maçlarda bizlerden beklenmedik şekilde kötü oynadık, ama iyi oynadığımız maçları da kazanamadık, aramızda bu konuyu her defasında konuşuyoruz. İnşallah Sivassspor maçını kazanarak deplasman fobisini yenip Fenerbahçe maçına daha istekli ve arzulu bir şekilde çalışarak hazırlanacağız” dediler.

Patrick Kluivert maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hafta başından bu yana rakibimiz Sivasspor’un iyi ve kötü yönlerini futbolcularıma anlattım. Çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Yarınki maça Emre Akbaba’dan yoksun çıkacağız. Büyük ihtimalle onun yerine Badou Ndiaye’yi oynatmayı düşünüyorum. Yavaş yavaş kendini toparladı bu maçta da oynayacağına inanıyorum. İleri uç hattımız çok iyi durumdalar. Özellikle Balotelli ile M’Baye Niang son maçta gösterdikleri performansla rakiplere gözdağı verdiler. Yusuf Sarı’yı anlatmaya hiç gerek yok. Her maç üstüne koyarak gelişiyor. Benim en güvendiğim futbolcuların başında geliyor. Bu maçta da asistleriyle takım arkadaşlarına gol attıracağına inanıyorum. İnşallah iyi performans göstererek Sivas’tan Adana’ya galibiyetle döner ve deplasman kötü performansına son veririz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor