MEHMET TANRIÖVER; “BEN SEYHAN HALKINA GÜVENİYORUM

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet’in 100. yılını  görkemli  törenle kutladıktan sonra gözler yerel seçimlere çevrildi. Adana’da yıllarca Sanayi Ticaret İl Müdür yardımcılığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da yapan Mehmet Tanrıöver, Ak Parti’nin aday adayı olmasının ardından adaylığına kesin gözüyle bakıldığı bildiriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarından adeta seferberlik istediği yerel seçim sürecinde İstanbul, Ankara ve Adana gibi illerde AK Parti’nin kazanacak aday çıkarılmasında yoğun çaba harcandığı bildirilirken, Mehmet Tanrıöver’in de güçlü adaylar arasında adının gieçtiği öne sürüldü.

Güney’in incisi Adana’da kentin lokomotif belediyesi olan Seyhan’ı da Erdoğan ve A Takımı’nın son derece yakından takip ettiği bilindiğini belirten parti kaynakları, Ankara merkezli çalışmalar devam ederken diğer yandan Seyhan’da AK Parti’nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Mehmet Tanrıöver de halkla ilişkilerinin gece-gündüz demeden sürdürdüğü ifade ediliyor..

Adana ekonomisine yön veren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetiminin de Seyhan’da Tanrıöver’i destekleyecekleri gelen bilgiler arasında yer aldı.

Adanalıların yakından tanıdığı bir isim

Oda başkanlarının açık bir şekilde desteklediği ve kazanması halinde Mehmet Tanrıöver’in yol haritasına her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirten seçmenler “Adayımız bilgi birikimli ve sempatik biri. Kazanma şansı çok yüksek”değerlendirmesi yaptılar.

MEHMET TANRIÖVER KİM?

Mehmet Tanrıöven, SSK Adana İl Müdürlüğü’nde memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra İmamoğlu Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

Malatya ve Adana’da Sanayi Ticaret İl Müdür Yardımcılığı yaptı ve adından da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Adana Ticaret İl Müdürlüğü’nde Ticaret Şube Müdürü olarak göreve başladı.

Tanrıöver, aynı zamanda Memur-Sen Teşkilat Başkanı ve Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanı olarak görevlerini başarıyla sürdürüyor.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor