ŞİMŞEK BİR PUANI KURTARDI: 1-1

STAD: BG Grup 4 Eylül Stadyumu

HAKEMLER: Burak Pakkan (**), Serkan Çimen (**), Anıl Usta (**)

EMS YAPI SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural (**), Caner Osmapaşa (**), Uğur Çiftçi (**), Aaron Appindangoye (**), Burak Kapacak (**) (Dk.29 Alaaddin Okumuş **), Emrah Başsan (**), Samu Saiz (**) (Dk.88 Romen Kvet *), Modou Barrow (**) (Dk.43 Gerson Rodrigues **), Charilaos Charisis (**), Yunus Emre Konak (**), Bengali Koita (**) (Dk.88 Rey Manaj *)

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR: Ertaç Özbir (**), Kevin Rodrigues (**), Semih Güler (**), Abdulsamet Burak (**) (Dk.69 Andreaw Gravillon **), İsmail Çokçalış (**) (Dk.46 Dorukhan Toköz **), Younes Belhanda (**), Yusuf Erdoğan (**) (Dk.69 Yusuf Sarı **), Benjamin Stambouli (**), Arber Zeneli (**) (Dk.46 Mario Balotelli **), Badou Ndiaye (**), M’baye Niang (**) (Dk.85 Yusuf Barasi **)

GOLLER: Dk.10 Bengali Koita (EMS Yapı Sivasspor), Dk.57 Benjamin Stambolu (Yukatel Adana Demirspor)

SARI KARTLAR: Roman Kvet (EMS Yapı Sivasspor) Yusuf Erdoğan, Dorukhan Toköz, Younes Belhanda (Yukatel Adana Demirspor)

 

Adana Demirspor, deplasmanda kazanamama sayısını 5 maça çıkardı. Sivasspor deplasmanında oyuna iyi başlamasına rağmen 10.dakikada kalesinde golü gören taraf oldu. Bu golden sonra toparlanmaya çalışan Mavi-Lacivertliler’in çabası golü getirmeyince soyunma odasına ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya Teknik Direktör Patrick Kluivert oyuncu değişiklikleriyle başladı. Bunun sonucunda da 57.dakikada Benjamin Stambouli ile beraberlik golünü buldu. Galibiyet golü için çok çabalasa da çoğu futbolcuların gününde olmaması sonucu beraberliğe razı oldular. Adana Demirspor aldığı bu puanla puanını 21’e çıkartırttı. Mavi-Lacivertliler’i önümüzdeki hafta sonu çok önemli bir Fenerbahçe maçı bekliyor.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça hızlı ve istekli başlayan taraf Adana Demirspor oldu. 4.dakikada Younes Belhanda’nın kullandığı köşe vuruşunda topa hiç kimse dokunamadı.

10.dakikada ev sahibi ekibin golü geldi. Gelişen Sivasspor atağında topla buluşan Bengali Koita düzgün bir vuruşla kaleci Ertaç Özbir’i avlayarak durumu 1-0 yaptı.

12.dakikada Adana Demirspor’dan M’baye Niang’ın çektiği şut kaleyi bulmadı.

13.dakikada bu sefer Badou Ndiaye şansını denese de top kaleyi bulmayarak dışarı çıktı.

20.dakikada Adana Demirspor, Younes Belhanda’nın kullandığı korner atışından yararlanamadı.

24.dakikada M’baye Niang’ın çektiği şut savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

29.dakikada Sivasspor ilk oyuncu değişikliğini Burak Kapacak’ın yerine Alaaddin Okumuş’u alarak yaptı.

43.dakikada Sivasspor ikinci oyuncu değişikliğine gitti. Modou Barrow oyundan çıkarken Gerson Rodrigues oyuna giren isim oldu.

Bu dakikadan sonra Sivasspor’un farkı açma çalışmaları, Adana Demirspor’un beraberlik çabaları sonucu değiştirmeyince soyunma odasına Sivasspor’un 1-0 üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert iki oyuncu değişikliği birden yaparak oyuna müdahale ediyor. İsmail Çokçalış’ın yerine Dorukhan Toköz, Arber Zeneli’nin yerine de Mario Balotelli oyuna girdiler.

Adana Demirspor beklediği golü 57.dakikada kavuştu. Gelişen atakta Benjamin Stambouli topu ağlarla buluşturarak durumu 1-1’e getirdi.

69.dakikada sarı kartı bulunan Yusuf Erdoğan oyundan çıkarken yerine oynayıp oynamayacağı belli olmayan Yusuf Sarı, Abdulsamet Burak’ın yerine de Andreaw Gravillon oyuna girdiler.

85.dakikada Adana Demirspor’da bugün istenilen performansı gösteremeyen N’baye Niang oyundan çıkarken yerine Yusuf Barasi oyuna dahil oldu.

88.dakikada Sivasspor da iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Bengali Koita ile Samu Saiz oyundan çıkarlarken, Romen Kvet ve Rey Manaj oyuna giren isimler oldu.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin de çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince başta her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor