KAPLAN’IN LİDERE GÜCÜ YETMEDİ: 4-1

STAD: Eyüp Stadı

HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç (*), Sezgin Çınar (*), Kemal Elmas (*)

EYÜPSPOR: Berke Özer (***), Caner Erkin (***), Luccas Claro (***), Robin Yalçın (***) (Dk.77 Mete Kaan Demir **), Metehan Batacı (***), Fredy (***), Adrien Regattin (***) (Dk.77 Mehmet Murat Uçar **), Taşkın İlter (***), Prince Ampem (***), Ahmed Kutucu (***), Gianni Bruno (***) (Dk.81 Mustafa Pekmek **)

ADANASPOR: Ahmet Said Kıvanç (*), Mehmet Feyzi Yıldırım (*), Fatih Kurucuk (*), Ferhat Katipoğlu (*), Cem Güzelbay (*), Dimitri Oberlin (*), Joe Champness (*) (Dk.73 Jordan Lukaku *), Abdoulaye Dabo (*), Hakkı Türker (*) (Dk.82 Eric Ayuk Mbu *), Check Diakite (*) (Dk.57 Harun Alpsyo *), Junior Fernandes (*)

GOLLER: Dk.19 Gianni Bruno, Dk.43 Taşkın İlter, Dk.65 ve 90 Prince Ampem (Eyüpspor), Dk.13 Junior Fernandes (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Hakkı Türker, Check Diakite (Adanaspor)

KIRMIZI KART: Mehmet Feyzi Yıldırım (Adanaspor)

 

Adanaspor, hafta ortasında teknik direktörlüğe Mustafa Kaplan’ı getirdikten sonra çıktığı ilk maçında lider Eyupspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen sonrasında kalesinde gördüğü dört kalle sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın gollerini Adanaspor adına 13.dakikada Junior Fernandes atarken, Eyüpspor adına ise 19.dakikada Gianni Bruno, 43.dakikada Taşkın ilter ve 65 ve 90.dakikalarda Prince Ampem kaydetti. Adanaspor bu mağlubiyetle 11 maçta 7’nci mağlubiyetini almış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça iyi başlayan taraf Adanaspor oldu. Turuncu-Beyazlılar, 13.dakikada Junior Fernandes’in güzel golüyle 1-0 öne geçti.

Eyüpspor bu gole 19.dakikada Gianni Bruno ile karşılık verdi: 1-1

Bu dakikadan sonra sahada Adanaspor hiç yoktu. Ev sahibinin sağlı sollu ataklarıyla 40.dakikaya kadar gelindi. Eyüpspor bu dakikaya kadar isetediği galibiyet golüne ulaşamadı.

43.dakikada gelişen ev sahibi atağında Luccas Claro’nun pasını çok iyi değerlendiren Taşkın İlter topu Adanaspor filelerine göndererek durumu 2-1 yaptı ve bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıya da ev sahibi Eyüpspor daha atak başladı. 46.dakikada Ahmed Kutucu’nun çektiği şut savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

49.dakikada gelişen Adanaspor köşe atışı kazandı. Abdoulaye Dabo’nun kullandığı köşe vuruşunda Turuncu-Beyazlılar yararlanamadı.

57.dakikada Adanaspor’da ilk oyuncu değişikliği Check Diakite’nin yerine Harun Alpsoy girerek yapıldı.

60.dakikada Adanaspor’dan Joe Champness’in çektiği şut savunmaya çarparak ceza sahası dışına çıktı.

65.dakikada Eyüpspor Prince Ampem’in golüyle farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti: 3-1

67.dakikada Adanaspor’da Mehmet Feyzi Yıldırım ilk sarı kartını gördü.

Mehmet Feyzi Yıldırım iki dakika sonra gördüğü ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

73.dakikada Adanaspor’da Joe Champness oyundan çıkarken Jordan Lukaku oyuna giren isim oldu.

77.dakikada Eyüpspor iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Robin Yalçın ve Adrien Regattin oyundan çıkarlarken, Mete Kaan Demir ile Mehmet Murat Uçar oyuna giren isimler oldu.

81.dakikada Eyüpspor üçüncü oyuncu değişikliğini Gianni Bruno’nun yerine Mustafa Pektemek’i alarak yaptı.

82.dakikada da Adanaspor’da Hakkı Türker’in yerine Eric Ayuk Mbu oyuna girdi.

87.dakikada Eyüpspor son oyuncu değişikliklerini Caner Erkin’in yerine Svit Seslar’ı, Fredy’nin yerine de Melih Kabasakal’ alarak yaptı.

90.dakikada gelişen ev sahibi Eyüpspor atağında takımının ikinci golünü atan Taşkın İlter bu sefer Prince Ampem’e asist yaptı bu futbolcu da kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü Adanaspor fileleriyle buluşturdu.

Bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor