ŞİMŞEK, YAZ-KIŞ GİBİ FARKLI

Adana Demirspor, bu sezon Trendyol Süper Lig’de iki farklı grafik çiziyor. Evinde puan kaybetmeyen Mavi-Lacivertliler, deplasmanda henüz galibiyetle tanışamadı. Bu sezon ligde 11 maça çıkan Adana Demirspor, tüm puan kayıplarını dış sahada yaşadı. Mavi-Lacivertliler, deplasmanlarda topladığı puanlarla ise ligin son sıralarında bulunuyor.

İç sahada 6 karşılaşma oynayan Adana Demirspor, tüm karşılaşmalardan 3 puan çıkarmayı başardı. Patrick Kluivert’in ekibi evinde Çaykur Rizespor, Siltaş Yapı Pendikspor, Beşiktaş, Corendon Alanyaspor, Trabzonspor ve Tümosan Konyaspor’u yendi. Rakip fileleri 17 kez sarsan Mavi-Lacivertliler, kalesinde sadece 3 gol gördü. Deplasmanda çıktığı 5 maçta ise henüz galibiyetle tanışamadı. MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor ve EMS Yapı Sivasspor maçlarından sahadan beraberlikle ayrılan Adana Demirspor, Kasımpaşa ve Vavacars Fatih Karagümrük karşılaşmalarından ise puan çıkaramadı. Mavi-Lacivertliler ligin 12.haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Özellikle ilk yarıda fazla top kaybı yaşadık. Birçok futbolcumuzun performansının altında bir performans çizdiği bir maç oldu. Sonrasında ikinci yarıda baktığınızda üçüncü bölgede özellikle çok fazlasıyla basit bir şekilde top kaybı yaşadık ve oradan rakiplere fırsat verdik.” dedi. Performans olarak daha fazlasını yapabileceklerini dile getiren Kluivert, “Çünkü bu tarz kapanan takımlara karşı, aradaki mesafeyi daraltan takımlara karşı birçok kez karşılaştık ve bunun üzerinde çok çalışıyoruz. Ama daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz ve yapacağız da. O yüzden de bunun üzerine devam edeceğiz.” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor