ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI 7’NCİ MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü konuk ettiği PTT’ye 3-1 yenilerek 9 haftada 7’nci yenilgisini alarak taraftarlarını üzdü. Çukurova’nın Sultanları, ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçın setleri 25-16, 20-25, 22-25 ve 21-25 şeklinde sonuçlandı.

Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Onursal Başkanı Soner Çetin’in de izledi. İlk seti 25-16 önde kapatan Çukurova’nın Sultanları bundan sonraki setlerde başa baş mücadele etmesine rağmen basit hatalarla ikinci seti 20-25, üçüncü seti 22-25 ve dördüncü seti de 21-25 kaybetti. Bu mağlubiyetle lige Avrupa hedefinden çok çok uzaklaşan hatta düşme endişesi yaşayan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nü önümüzdeki haftalarda daha zorlu maçlar bekliyor. Çukurova’nın Sultanları, Beşiktaş, Türk Hava Yolları ve Galatasaray karşılaşma yapacak. Bu maçlardan alacağı sonuçlar gelecek için önemli izlenimler verecek.

Çukurova’nın Sultanları lige kendi sahasında Muratpaşa Belediyesi Sigortashop mağlubiyeti ile başladı. Bundan sonraki deplasmanda oynanan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni yenerek ilk galibiyetini aldı. Bu maçtan sonra Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nde büyük düşüş yaşandı. Sırasıyla Nilüfer Belediyespor’a, Eczacıbaşı Dynavi’ye, Sarıyer Belediyesi’ne Kuzeyboru, Vakıfbank’a mağlup olarak beş maçlık mağlubiyet serisi yaşadı. Bu beş maçlık mağlubiyet serisinden sonra 8.haftada deplasmanda Karayolları’nı yenerek biraz umutlansa da, önceki gün kendi saha ve seyircisi önünde PTT’ye de yenilerek kötü gidişini sürdürmüş oldu.  (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor