KAPLAN’DAN HAYATİ GALİBİYET: 1-0

STAD: Bodrum İlçe Stadı

HAKEMLER: Davut Dakul Çelik (***), Özcan Sultanoğlu (***), Barış Çiçeksoy (***)

BODRUM FK: Bahri Can Tosun (*), Ondrej Celustka (*), Süleyman Özdamar (*) (Dk.60 Omar Imeri *), Ali Aytemur (*), Cenk Şen (*) (Dk.85  Adem Metin Türk *), Kenan özer (*), Samet Yalçın (*) (Dk.85 Erkan Değişmez *), Gökdeniz Bayrakdar (*) (Dk.60 Haqi Osmani *), Burak Çoban (*) (Dk.69 Aldair *), Musah Mohammed (*), Celal Dumanlı (*)

ADANASPOR: Ahmed Said Kıvanç (***), Jordan Lukaku (***) (Dk.90 Hüseyin Öztürk **), Evren Korkmaz (***), Fatih Kurucuk (***), Ferhat Katipoğlu (***), Kubilay Aktaş (***), Dimitri Oberlin (***) (Dk.81 Eric Ayuk Mbu **), Abdoulaye Dabo (***) (Dk.90 Mutlu Aksu Doğan **), Metehan Altunbaş (***) (Dk.81 Harun Alpsoy **), Hakkı Türker (***) (Dk.46 Chek Diakite ***), Junior Fernandes (***)

GOL: Dk. 74 Dimitri Oberlin

SARI KARTLAR: Musah Mohammed, Celal Dumanlı (Bodrum FK), Ferhat Katipoğlu, Metehan Altunbaş (Adanaspor)

 

Trendyol 1.Lig’in 13.haftasında Adanaspor, deplasmanda Bodrum FK’nü 1-0 mağlup ederek Adana’ya mutlu döndü. Bodrum FK evinde 4 maç sonra kaybederken, Adanaspor ise deplasmanda 5 maç sonra galip geldi. Maçın tek golü 74.dakikada Dimitri Oberlin’den geldi. Turuncu-Beyazlılar bu galibiyetle puanını 15’e çıkartarak tehlikeli bölgeden biraz olsun uzaklaşmış oldu. Adanaspor, 1 Aralık Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde Çorumspor’u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Bodrum FK oldu.

8.dakikada Bodrum FK takımından Samet Yalçın tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

24.dakikada Bodrum FK takımından Kenan Özer’in çektiği şut savunmaya çarpıyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

38.dakikada Adanaspor korner atışı kazandı. Dimitri Oberlin’in kullandığı köşe vuruşundan hiçbir futbolcu yararlanamadı.

Bu dakikadan sonra Bodrum FK’nün atakları sonucu değiştirmeye yetmeyince takımlarda soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdiler.

İkinci yarıya Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Hakkı Türker’in yerine Check Diakite oyuna giren isim oldu.

56.dakikada Adanaspor takımından Metehan Altunbaş şansını deniyor, ancak top savunmadan döndü.

60.dakikakada Bodurm FK’nden Süleyman Özdamar ve Gökdeniz Bayrakdar oyundan çıkarken, yerlerine Haqi Osman ve Omar Imeri oyuna girdiler.

74.dakikada Adanaspor’un golü geldi. Turuncu-Beyazlılar geliştirdiği atakta oyuna ikinci yarıda giren Chek Diakite’nin pasını çok iyi değrelendiren Dimitri Oberlin topi filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

81.dakikada Adanaspor’da golün sahibi Dimitri Oberlin oyundan çıkarken Eric Ayuk Mbu ve Metehan Altunbaş’ın yerine de Harun Alpsoy oyuna dahil oldular.

90.dakikada Adanaspor’da Jordan Lukaku ile Abdoulaye Dabo oyundan çıktılar. Yerlerine Hüseyin Öztürk ve Mutlu Aksu Doğan girdiler.

Bu dakikadan sonra Bodrum FK’nün beraberlik çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçı da Adanaspor 1-0 galip kapadı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor