ATİLLA KÜÇÜKŞAHİN, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir’in sevilen simalarından Atilla Küçükşahin, CHP’den Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusununu yaparken adeta salonda izdiham oldu. Yoğun ve kalabalık bir toplulukla CHP Yüreğir İlçe binasına giden Atilla Küçükşahin burada başvuru formunu imzalayarak ilçe başkanına teslim etti.

Büyük ve heyecanlı tezahüratlarla karşılanan Atilla Küçükşahin  yaptığı resmi başvurusundan sonra bir konuşma yaparak şöyle dedi:

“Baba evi diye bir şey var. Ayrılırken üzüldüğün, gidince sevindiğin, başın sıkıştığında da kapılarının ardına kadar açık olduğunu bildiğin, içeriye girdiğinde sımsıcak karşılandığın.

Baba evi diye bir şey var, çocukluğunu, gençliğini yaşadığın, uğruna ömrünü adadığın…

Baba evi diye bir şey var ayrılırken kalbinden bir parça bıraktığın…

İşte bu ev Cumhuriyet Halk Partisi’nin aile evi, başarısız olunduğu her süreçte uğruna göz yaşları döktüğün…

Hayat uzun soluklu, macera dolu bir yol herkes için. Güzel günler, mutlu anılar bir bir fotoğraflarda yer alıyor ve her doğan yeni günde umut kapıda bekliyor. Herkese göre hayatın bir anlamı ve de doğruları vardır. Yaşamım boyunca doğrularımdan biri olarak gördüğüm baba evimde meclis üyeliği başvurumu yapıp kendimi partimizin ve örgütümüzün onurlu üyelerine teslim ettim.

Yüreğir meclisinde el pençe duran değil, Yüreğirli’nin hakkını savunan bir kardeşiniz olacağım ve ben bunun sözünü sizlere veriyorum..

Mesai saati olmasına rağmen bu süreçte beni yalnız bırakmayan, işi gereği yanımda olamayan tüm dostlara teşekkürlerimi borç bilirim. Hakkımızda hayırlısı ne işe olsun”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor