ŞİMŞEK, GALATASARAY’A KONUK OLUYOR

Adana Demirspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanlarla tamamlayarak İstanbul’a gitti ve maç saatini beklemeye başladı. Galatasaray-Yukatel Adana Demirspor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yaparken, Burak Pakkan da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında Adana Demirspor, bugün saat 20.00’de İstanbul’da Galatasaray ile karşılaşacak. Mavi-Lacivertliler ligde 14 haftalık periyotta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda topladığı 23 puanla 5.sırada yer aldı. Galatasaray ise 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 37 puanla averajla ikinci sırada bulunyor. Adana Demirspor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 38 kez rakip oldu. Söz konusu mübakalarda Adana Demirspor 9 kez kazanırken, Galatasaray 20 kez kazandı, 9 maçta ise kazanan çıkmadı. Mavi-Lacivertliler’in 31 golüne karşılık Sarı-Kırmızılılar 61 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Adana’da oynanan müsabaka 0-0 berabere sona ererken, İstanbul’daki maçta Galatasaray 2-0 mağlup etti.

Adana Demirspor’da bugün başta defansta Semih güler, orta sahada Belhanda ve kanatta Yusuf Erdoğan’a çok iş düşmesi bekleniyor. Kulüp Antrenörü Serkan Damla, Galatasaray maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Rakibimiz kendi saha ve seyircisi önünde muhteşem oynuyor. Bildiğim kadarıyla 23 maçtır kendi sahalarında yenilmeyen bir rakible oynayacağız. Seyirci atmosferini de çok iyi biliyorlar. Geçen sene burada çok iyi bir oyun oynamamıza rağmen şansız iki gol yiyerek sahadan 2-0 mağlup ayrılmıştık. Bugün futbolcularımın ellerinden gelenin en iyisini yaparak İstanbul’dan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyor ve kötü gidişimizi sonlandırmak istiyoruz. Taraftarlarımızı çok üzdük, artık onları Galatasaray maçıyla mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor