ADANASPOR İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI

Adanaspor, Pazar günü deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişini sürdürdü. Turuncu-Beyazlılar 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 10 kişi kalan rakibine karşı üstünlük kuramayarak ikinci yarıda yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Adanaspor, 15 haftalık periyotta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 yenilgiyle topladığı 16 puanla 14.sıraıda bulunuyor. Aşağıdaki rakiplerinin nefesini ensesinde hisseden Turuncu-Beyazlılar’da tehlike çanları çalmaya başladı. Lig başladığından bu yana 3 hoca değiştiren Adanaspor’da 3 Kasım’da Mustafa Kaplan’da anlaşıldı. Mustafa Kaplan yönetiminde çıkılan 5 haftalık periyotta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Turuncu-Beyazlılar, ligin 16.haftasında ligin dibinde bulunan Altay’ı konuk edecek. İlk yarının son maçını ise deplasmanda Teksüt Bandırmaspor ile oynayacak. Bu iki maçın sonucu Adanaspor’un kaderini büyük ölçüde etkileyecek. Lig arasında gönderilecek futbolcular ve yapılacak transferler de masaya yatırılması bekleniyor.

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Manisa Futbol Kulübü maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Oynadığımız oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı” dedi. Kazanabilecekleri bir maç olmasına rağmen paylaşım hatası sebebiyle 3 puanı kaybettiklerini dile getiren Mustafa Kaplan, “Kazanabileceğimiz bir maçtı. Oyandığımız oyunun karşılığı 3 puan olması gerekiyordu. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da umutlandık ancak bir duran topta yaptığımız paylaşım hatasıyla kalemizde gol gördük. Biz Adanasporo larak şurada oynadığımız oyunla 3 puan alıp gidebilseydik çok farklı şeyler konuşabilirdik. Bu ligin bana göre 3.bölesi en iyi takımla oynadık. Çok etkili ve çabuk oyuncuları var. İlk yarıyı iyi kapattık, golü de bulduk. Yaptığımız paylaşım hatası bizi 3 puandan etti. Ben oynayan arkadaşlarımızı kutluyorum. Rakibimize de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçları daha iyi skorla kapatıp devre arasına girmek istiyoruz” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor