ZEKİ AKYOL, ÇUKUROVA’DA HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Çukurova  CHP Belediye Meclis üyeliği için başvuruda bulunan Zeki Akyol, “Benim ana yurdum Atatürk’ün kurduğu Türkiye, partim CHP’dir. Başvurum memleketime hizmet içindir, halkımızın sorunlarını gidermektir. Başka bir beklentim yoktur” dedi.

(HABER MERKEZİ)- Çukurova Belediyesi Meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulunan Zeki Akyol, Adana halkına hizmet verebilmek için aday olduğunu, Atatürk’ün kurduğu CHP’nin yerelde zafer kazanması için katkıda bulunmak ve halka hizmet için Meclis üyeliğine adaylık başvurusu yaptığını söyledi.

Ağabeyi Yalçın Akyol’un MHP’den aday olmasını değerlendirirken “Benim abimin aldığı karar kendisini bağlar, ama beni ve ailemi bağlamaz. Ben CHP’liyim CHP için hizmet vereceğim” şeklindeki dik duruşuyla da tanınıyor.,

Bugüne kadar CHP’ye hizmet mücadelesi verdiğini, şimdi de Çukorova’ya hizmet için Çukurova Belediye Meclis üyeliğine  adaylık başvurusu yaptığını belirten Zeki Akyol şöyle dedi;

“Benin damarımı kesseler CHP’liyim. Adaylık başvurumu topluma hizmet için yaptım. Bende kırgınlık olmaz, aday gösterilmezsem de aday gibi CHP’ye hizmet ederim bir fazla oy alabilmesi için çaba gösteririm. Ancak Belediye Meclis üyesi olarak Adanamıza hizmet sunmayı da bir görev biliyorum ve o nedenle meclis üçyeliği için başvuruda bulundum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor