EMRAH KOZAY BERBERE GİTTİ HALK ETRAFINI SARDI BÖYLE SEVGİ GÖRÜLMEDİ

CHP’den Adana Seyhan ilçe Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Emrah Kozay, dün Dörtyol civarındaki Berbere Necmi’yi ziyareti sırasında gören halk etrafını sararak hem hatıra fotoğrafı çektirdler, hem de sonuna kadar arkasında olduklarını söylediler.

NEVZAT UÇAK’IN İZLENİMLERİ

ADANA (BÖLGE)-Berber Necmi uzun yıllardan beri tanıdığım, saç-sakal traşı olduğum yerdir.. Dün, traş olmak için uğradım, berber dükkanın içi de dışı da insan seli gibiydi.. Bir olay var diye kuşkulandım, içeride Seyhan Belediye Başkan aday adayı Emrah Kozay vardı. Genç adama büyük sevgi gösterisinde bulunuyor kendisini Seyhan Belediye Başkanı olması için kapı kapı dolaşacaklarını söylüyorlardı.

Berber Necmi Akyol, görüntü karşısında duygulanmıştı, lavobaya girdi-çıktı. Anlaşılıyordu ki duygusu dışa vurmuştu..

Sohbet ettik, çalışmaları hakkında bilgi verdi Emrah Kozay..

Bilgi birikimi, hukukçu olması daha da önemlisi halkla iç içe olması gerçekten o yaşta her insana nasip olmaz diye düşündüm.. Berber dükkanın içi de doldu, sokakta kalabalık oluştu..

Sohbet ettik.. Hem beyefendi, hem saygılı, hem de birikimli.. Yerinde duramayan bir yapı vardı, görüşecekleri insanlar olduğu gelen telefonlardan belliydi.. Ama o kalabalığı da bırakmak istemiyordu.

Adana gerçekten genç bir adam kazanmanın mutluluğunu yaşayacak diye düşündüm. Bu genç yaşta hem seviliyor, hem güveniliyor olması ve bunun halk tabanında karşılığını bulması özellikle CHP için bir avantaj sayılmalıydı..

Hukukçu kimliği, olaylara bakış açısı, insanlarla dayanışması ve ilgi görmesi Emrah Kozay için büyük avantaj.. Aday gösterilmesi halinde sadece Seyhan ilçesi değil, Adana Selahattin Çolak’tan sonra en sevilen Belediye Başkanları arasında yer alacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor