ŞİMŞEK, TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Adana Demirspor, Pazar günü saat 16.00’da karşılaşacağı Antalyaspor’u Yeni Adana Stadı’nda ağırlayacak. Uzun zamandır taraftarıyla uzak olan Mavi-Lacivertliler de bu maçla birlikte taraftarıyla buluşacak. Adana Demirspor-Antalya maçını Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora ve Esat Sancaktar yaparken, Oğuzhan Çakır da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Adana Demirspor’da 6 haftadır gelmeyen galibiyetin Antalyaspor karşısında alınacağını belirten taraftarlar, “Bizler nerede olursa olsun takımımızın yanınızdayız. Önemli olan kötü günleri hep birlikte aşmalıyız. Bunun için stada gelip hakemin bitiş düdüğüne kadar takımımızı destekleyip sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz” dediler. Yarıdmcı Antrenör Serkan Damla ise, “Gerçekten zor dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemde taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların varlığı bizleri daha çok kamçılıyor ve futbolcular üzerinde olumlu etki yaratıyor. 6 haftadır galip gelemiyoruz. Bu şanssızlığımızı Antalyaspor karşısında kırmak istiyoruz. Bunu yapacak oyuncu kapasitesi ve gücümüz de var. Belhanda ve Badou Ndiaye ile ilgili gelişmeler benim dışımda. Onların sorununu başkanımız Murat Sancak çözecektir. Şimdi biz maça odaklanmalıyız. Gazantep Futbol Kulübü karşısında 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyundan düşmedik ve 2-2’yi bulduk. Hatta son dakikalarda galibiyeti getirecek gol pozisyonları da yakaladık ama yararlanamadık. Aynı mücadeleyi Antalyaspor karşısında da verirsek kazanacağımıza inanıyor ve taraftarlarımızı evlerine mutlu şekilde göndereceğiz” diye konuştu.

Gaziantep maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yusuf Erdoğan, “İlk yarıdaki oyunca bakınca mağlubiyeti hak eden, ikinci yarıya bakınca galibiyeti kaçıran bir  takımdık. Son bir aya bakınca çok kırılgan bir yapımız var. Oyunrdan kopmalarımız oluyordu. Serkan hoca bu camianın evladı. Son on gündür üzerimizdeki bu durumu bunu kırmaya çalışıyor. Devre arasında iyi bir konuşma yaptı. İkinci yarıda ikinci golü yememize rağmen oyundan düşmedik ve beraberliği yakaladık. Hatta galibiyeti kaçıran taraf olduk diyebilirim. Taraftarımız için içerisi, dışarısı fark etmiyor. Gaziantep’te bizim taraftarımızın sesi daha fazlaydı. Onlardan şu son bir aylık süreç için çok özür diliyoruz. Son iki sezondur inanılmaz bir çıkış yakalayan takımın, son bir ayda yaşadığı bu düşüş kabul edilemez. Antalyaspor maçıyla tekrar çıkış yakalayarak onları sevindireceğiz” şeklinde konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor