Atilla Küçükşahin: Yüreğir için mücadele edeceğim

CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyeliği aday adayı Atilla Küçükşahin;  köylünün, çiftçinin ve halkın sorunlarını meclise taşıyıp çözüm üretmek adına yola çıktığını söyledi. Gazetemizi ziyaret ederek, amacı doğrultusunda kurucumuz Nevzat Uçak’a bilgi veren Küçükşahin, işsizlik ve uyuşturucu ile mücadelede kararlı olduğunu söyledi.

***

 

HABER: YENER EKİNCİ

CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyeliği aday adayı Atilla Küçükşahin;  köylünün, çiftçinin ve halkın sorunlarını meclise taşıyıp çözüm üretmek adına yola çıktığını söyledi. Gazetemizi ziyaret ederek amacı doğrultusunda kurucumuz Nevzat Uçak’a bilgi veren Küçükşahin, ‘’1989 yılından bugüne alanlardayım.  Her seçim dönemi kırsala gittiğimizde halkın tepkisi ile karşılaşıyoruz. ‘’CHP yine oy için geldi’’ diyorlar. Bu algıyı yıkmak için, kırsalda çiftçinin- köylünün derdine derman olmak için adayım’’ dedi.

‘’GENÇLERE İŞ BULACAĞIZ, UYUŞTURUCUDAN KORUYACAĞIZ’’

Yüreğir’in temel sorunlarını çarpık kentleşme, işsizlik ve uyuşturucu olarak niteleyen Küçükşahin, ‘’İşsizliğin bir nebze olsa çözülmesi için ‘iş bul masası’ oluşturulup gençlerimizi öncelikle fabrikalara yerleştirmek ve akabinde spora teşvik etmek gerekir.  Spora teşvik edilen her bir gencimizin kötü alışkanlıklardan uzak duracağını net bir biçimde söyleyebilirim’’ ifadelerini kullandı.

‘’KÖTÜ GİDİŞATIN HESABI MUTLAKA SANDIKTA SORULMALI’’

Küçükşahin, şunları kaydetti;  ‘’Seçmenlerimize şu mesajı vermek istiyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde adaylara bakmaksızın lütfen sandığa gitsinler. AKP hükümeti, demokrasiyi mezara gömmüştür. Bu ülkenin kurtuluşu, kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden geçmektedir. Ülkemizdeki ekonomik krize ‘dur’ demek istiyorsak, mülteci akınına son vermek, onları tekrardan ülkelerine uzlaşma yolu ile  göndermek  istiyorsak, İsrail ve ABD çemberinden kurtulmak istiyorsak, mutlaka sandığa gitmeliyiz… AKP iktidarının, hak hukuk adalet çizgisinden sapmasının hesabını sormak istiyorsak, bu seçim AKP iktidarına bir ders niteliğinde bir seçim olsun diyorsak, gelin hep beraber CHP saflarında birleşelim. Benim için kutsal olan bu görev bana layık görüldüğü a öncelikle Yüreğir, akabinde CHP kazanacaktır…

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor