İl Başkanı Azime Kocacık Seyhan ilçeyi ziyaret etti

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık, İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Ercan Atalay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Atalay’a  görevinde başarılar dileyen İl Başkanı Kocacık, “ İlçe Başkanı olarak atanan Sn. Ercan Atalay’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik misafirperverliklerine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum’’ 31 Mart seçimlerini gerçekleştireceğimiz Belediye Başkanlığı seçimlerinde Adana’da  güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. İlçe  Başkanımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden  Seyhan İlçe  Başkanı Ercan Atalay, Kentin ilk kuruluş bölgesi olan bugünkü Seyhan İlçesi Adana Büyükşehrinin dört ilçesinin nüfus bakımından en büyük olanıdır. 2020 yılı TÜİK verilerine göre 796.131 toplam nüfus sayısına sahiptir. “Hangi siyasi görüşe mensup olursak olalım Seyhan Hepimizin. Seyhan’ın çıkarları için Tüm Seyhanlıların katkılarını alarak hareket etmeye çalışıyoruz. Neticede hepimizin ana amacı yaşadığımız topraklara katkı koymak.  “Biz Seyhan’da taş üsten taş koyanın yanındayız. Çalışmalarımızla Seyhan’a ışık tutacağımıza inanıyoruz. İlçemizin daha da gelişmesi için İl Başkanımızla birlikte mücadele edeceğiz. Sayın İl Başkanımıza Nezaketli davranışına ve sıcak ilgisine şahsım ve  arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor