Mustafa Fidan Vursavuş’tan Çukurova için iddialı projeler

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Fidan Vursavuş, belediye başkanı seçilmesi halinde Çukurova ilçesinde kaldırımlardaki işgali bitireceğini söyledi. Vursavuş, Çukurova’yı terk eden çocukları tekrar evlerine geri döndürmek için aday olduğunu belirtti. Aday gösterilip seçilmesi halinde Çukurova’da halkın hak ettiği hizmetleri sunacağını belirten Vursavuş, halkın yanında dürüst bir şekilde hizmet edeceğini kaydetti.

***

 

HABER: YENER EKİNCİ

Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği döneminde meclis kürsüsünde yaPtığı çıkışlarla toplumsal destek kazanan Mustafa Fidan Vursavuş, siyasi tecrübesini bu seçimlerde Çukurova Belediye Başkanı olarak ilçede uygulamak istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Vursavuş, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette, genel koordünatörümüz İlker Uçak’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

‘’ÇUKUROVA’YI TERK EDEN ÇOCUKLARI GERİ DÖNDÜRECEĞİM’’

‘’Zor bir iş yapmayacağız. Yeter ki samimiyetle, liyakatlı olarak ve halkın beklentilerini bilerek o makama oturalım’’ diyen Vursavuş, ‘’Sokağı biliyorum, halkın aç kaldığı hizmetleri de biliyorum ve başaracağız’’ ifadelerini kullandı. Mustafa Fidan Vursavuş, şunları söyledi; ‘’Başka bir ülkeye veya şehre giderek Çukurova’yı terk eden çocuklarımızı tekrar evlerine geri döndüreceğim. Hayalim bu kadar basit. Bu değerlerimizi geri getirecek ülkeye ve şehre geri kazandırabilecek projeler yapmak adına belediye başkanlığına aday oldum. Herkes görecek ki ben Çukurova Belediye Başkanı olduğumda, o ailelere çocuklarıyla burada mutlu olmaları için elimden geleni yapacağım. Yol yaparım, asfalt dökerim, kaldırım yaparım… Bunlar zaten olması gerekenler. Daha büyük hayallerim heyecanlarım var benim. Diğer aday arkadaşlara sesleniyorum. Atadan dededen ne kadar partili olduğunuzu değil parti için ne kadar içimde bulunduğunuzu değil neler yapacağınızı söyleyin. Yoksa onlar bizim cepte daha fazlası var. Bu bir yarış ve bu yarışın sonunda kazanan Çukurova olsun.’’

MUSTAFA FİDAN VURSAVUŞ KİMDİR?

12.10.1966 Ceyhan’da doğdum.

1989 yılında İ.T.Ü Elektrik Mühendisi olarak mezun oldum.
TCDD – T.TELEKOM VE PTT de Mühendislik yaptım. 1998-1999 arasında Adana Siemens haberleşme sorumlusu olarak görev yaptım. Ardından özel bir firmanın Şanlıurfa Telekom altyapı hizmetlerinde proje müdürü görevinde bulundum. 2002’ den itibaren Adana’da inşaat sektöründe Ata-Emre inşaat olarak konut sektöründe hizmet vermekteyiz. 2010 yılında kurucusu bulunduğum Adana Yapı Müteahhitleri Derneğinin (AYAMDER) iki dönem başkan yardımcısı ve iki dönem başkanlığını yaptım. Aynı dönemlerde Adana Müteahhitler Birliğinin de başkan yardımcılığını yaptım. Hala Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonunun genel sekreteriyim. Ayrıca Misis Arkeoloji Kazılarını Destekleme Derneği Başkanlığı görevini de sürdürmekteyim.

Babam rahmetli İsmet Vursavuş 21. Dönem Adana Milletvekilidir. Eşim Nesrin Vursavuş Çevre Müh. (İ.T.Ü) Aski Genel Müdürüdür. Kızım Dilay Vursavuş Londra’da yüksek mimarlık eğitiminin ardında Adana’da çalışmaktadır. Oğlum Ata Yiğit Vursavuş Boğaziçi Ünv. İnşaat Müh.3. sınıf öğrencisidir. Yaklaşık 44 yıldır Türk sanat müziği ile uğraşmaktayım. Aynı zamanda Adana Bü̈yükşehir Belediye Konservatuar mezunuyum. TRT ve Özel TV’lerde ses yarışmalarında birinciliklerim, ödüllerim mevcuttur. Bateri çalmaktayım sıkı bir hayvan severim hatta burada Ebu Hureyre Mustafa olarak anılırım. Yaklaşık 8 sene önce kurduğumuz #AdanaSahipsizDegil.com platformunun başkanıyım. Yaklaşık 5000 gönüllü ile yol yürümekteyim. 27. ve 28. Dönem Adana Milletvekili Aday adayıydım. 2019 yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday Adayıyımdım. 2019-2023 tarihleri arasında Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptım.Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı Komite üyesiyim.

Ulusal ve Uluslararası Müzik Platformlarında çıkmış eserlerim mevcuttur. Gurubumla ücretsiz Halk konserleri ve hayır konserleri vermekteyiz. Yaşadığım Kadar / Unutamasın / Islak ıslak / Gönlün Olsun vs. Gibi yayınlanmış eserlerim mevcttur.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor