Mustafa Kaplan, ligdeki hedefleri hakkında konuştu

Trendyol 1.Lig’in ilk yarısını deplasmanda Teksüt Bandırmaspor galibiyetiyle tamamlayan Adanaspor’da Teknik Direktör Mustafa Kaplan, ligdeki hedefleri hakkında konuştu, taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Katıldığı bir radyo programında ilk olarak takımın durumunu değerlendiren Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Altay mağlubiyetinden sonra Bandırmaspor galibiyeti çok önemliydi. Rakibimiz Bandırmaspor’a VAR’dan 3 penaltı kararı verildi. Bence 2’si penaltı değildi. Bandırmaspor maçında Junior Fernandes’den yararlanamadık. İkinci yarıda 3-4-3 dizilişinde oynadık ve orta sahayı kalabalık tuttuk. İknici yarıda iyi oynadık ve golleri bulduk. Şansta yanımızdaydı ama net pozisyonlar bulduk. Kazandık, mutluyuz” dedi ve ekledi:

“Devre arasında 2-3 transfer yapacağız. Başkanımız Bayram Akgül ile bu konuda karar vereceğzi. Bu sezon gerçekçi hedefimiz ilk olarak ateş hattından uzaklaşmak. Önümüze maç maç bakıyoruz. Her maçımızı kazanmak istiyoruz. Mehmet Feyzi bizimle birlikte ayrılma gibi bir düşüncesi yok” derken taraftarlara da seslenen Kaplan, “Adanaspor çok büyük bir camia, taraftarımız formaya ve armaya sahip çıkmalıdır. Hep birlikte başarabiliriz, bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi. Diğer taraftan Adanaspor’un 3 haftalık maç programı da belli oldu. Buna göre 13 Ocak 2024 Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor’u konuk edecek. Daha sonra 21 Ocak Pazar günü deplasmanda Astor Enerji Şanlıurfasbpor’u konuk olduktan sonra 26 Ocak Cuma günü yine kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Keçiörengücü’nü ağırlayacak.  Turuncu-Beyazlılar, bu üç karşılaşmadan en az zararla çıkıp hedefledikleri ateş hattından uzaklaşmayı hedefliyorlar. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor