AK PARTİ, ADANA’DA HALİL NACAR’I, SEYHAN’DA ŞULE ÖZÜLKÜ’YÜ MÜ ADAY GÖSTERECEK?

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Ocak’da kampanyayı başlatıp yaklaşık  50 ilde miting düzenleyeceği de belirtildi.

 

(HABER MERKEZİ)-AK Parti yeni yıl ile birlikte seçim çalışmalarını hızlandırırken Adana Büyükşehir’e Adana eski İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, Seyhan Belediye Başkanlığı’na da Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şule Özülkü’nün adaylığına kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı,  15 Ocak’ta düzenlenecek tanıtım organizasyonu  düzenleyecek, toplantıya genel merkezden ilgili birimlerden katılım olacağı,  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tanıtımının bitmesinin ardından sahaya inip vatandaşlarla bir araya gelmesi beklendiği bildirilen açıklamada şöyle denildi;

“Bu kapsamda 20 Ocak tarihi itibariyle önceliğin asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat deprem illerine verilmesi öngörülüyor. Toplu açılış ve il ziyaretlerinin bitmesiyle birlikte seçim mitinglerinin de Şubat ayı ile birlikte hız kazanması planlanıyor. “

Başkan Erdoğan’ın 30’ü büyükşehir olmak üzere 50 ilde miting düzenlemesi beklendiği , İstanbul ve Ankara’da birden fazla miting yapmasının planlanlandığı ve deprem bölgesi için özel programlar hazırlanacağı da verilen bilgiler arasında yer aldı..

Alıınan bilgilere göre AK Parti  sloganlarını da üçe ayıracak.. AK Partili olan ve olmayan belediyelerde ayrı bir söylem, deprem bölgesinde de farklkı bir dil ile sahaya inecek. Ana unsur ise “gerçek belediyecilik” vurgusu olacak. “Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir” sloganının ön plana çıkmasının planlandığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin illere göre sloganlarının da şöyle belirlendiği bildirildi;

“İstanbul bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir”, “Adana bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir”, “Ankara bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir”, “Çanakkale bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir”, “Yenimahalle bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir”

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor