2024’e Seyhan Oteli ayrıcalığıyla girdiler

HABER: YENER EKİNCİ

Acısıyla-tatlısıyla bir yılı geride bırakıp, 2024’ü coşkuyla karşılamak isteyen Adanalılar, genel olarak tercihlerini Seyhan Oteli’nden yana kullandı. Kentteki eğlence mekanları arasında en kapsamlı ve en ekonomik yılbaşı programını hazırlayan Seyhan Oteli, 5 yıldızlı kalitesi ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sunumlarıyla, misafirlerini şikayetsiz ağırlama başarısını gösterdi. Misafirler, çam ağacı önünde ve animatör Noel Baba ile fotoğraf çektirip, bu kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmakla geceye başlangıç yaptı. Eğlenceye sadece Adana’dan değil, Malatya, Gaziantep, Hatay ve Kayseri gibi şehirlerden özel olarak gelen aileler de rağbet gösterdi.

ŞARKILAR EŞLİĞİNDE DANSLAR HIZ KESMEDİ

Seyhan Ocakbaşı’nda sahne alan ünlü Powerbang grubu, performansıyla büyük alkış topladı. Grup sanatçıları, seslendirdikleri şarkılarla dinleyenleri adeta mest etti. Birbirinden farklı şarkılar eşliğinde eşleriyle pistte dans edenler, kimi zaman romantik kimi zaman coşku dolu anlar yaşadı. Saatler 00.00’a yaklaştığında 10’dan geri sayarak 2024’e ‘Merhaba’ diyen misafirler, geç saatlere kadar aynı coşkuyla eğlenceye devam etti.

TACIM BÜYÜKTAŞ TECRÜBESİYLE EN EKONOMİK EĞLENCE

Bu sene eğlence programında yüksek bir kar amacı gütmediklerini ifade eden Seyhan Oteli Genel Müdürü Tacım Büyüktaş, ‘’Yaşanan ekonomik sıkıntılar maliyetleri gerçekten çok yükseltti; fakat biz herkesin doyasıya eğlenebileceği tarzda ve her bütçeye uygun olabilecek seviyede rakamlar çıkarmaya özen gösterdik’’ dedi. Minimum fiyatlara rağmen maksimum tarzda eğlendirme tecrübesini bir kez daha sergileyen Büyüktaş, ekibiyle beraber beklentileri sorunsuz karşılayarak, misafirler nezdinde 10 üzerinden tam puan aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor