CHP ADANA’DA KARALAR’LA DEVAM

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mevcut başkan Zeydan Karalar oldu. Adana’nın ilçelerinde de Ceyhan’da Kadir Aydar, Pozantı’da Şenol Eroğlu, Saimbeyli’de İsmail Durmaz, Tufanbeyli’de Ahmet Aktürk olurken, Çukurova, Seyhan ve Yüreğir belediye başkan adaylarının ise önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.  Zeydan Karalar’ın adaylığının açıklanmasından sonra CHP Adana Milletvekilleri de sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları yayınladı.

Orhan Sümer, sosyal meyda hesabından yaptığı açıklamada, “Adana’da Sosyal Belediyecilik anlayışı devam edecek. CHP Parti Meclisi sonucunda Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olan ilan edilen Zeydan Karalar’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Hep birlikte mücadeleye devam edecek, Genel Başkanımız sayın Özgür Özel’in önderliğinde yerelde iktidarımızı sürdüreceğiz!” dedi.

Ayhan Barut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Adaylığı açıklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Tufanbeyli adayımız Ahmet Aktürk, Saimbeyli adayımız İsmail Durmuz, Ceyhan Belediye Başkan adayımız Kadir Aydar ve Pozantı adayımız Şenol Eroğlu ile bugün adaylıkları duyurulan tüm yol arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyoruz. Adana’yı da, ilçelerini de, tüm Türkiye genelini de kazanacağız, hep beraber başaracağız!”

Müzeyyen Şevkin de, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayımız Zeydan Karalar’a, Ceyhan Belediye Başkan adayımız Kadir Aydar’a, Pozantı Belediye Başkan adayımız Şenol Eroğlu’na, Saimbeyli Belediye Başkan adayımız İsmail Durmaz’a ve Tufanbeyli Belediye başkan adayımız Ahmet Aktürk’e başarılar diliyorum” dedi.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor